Mocheta Maro Fir Tuns Restaurant Chambord 49 AB Balta ITC

Chambord 49

Balta ITC

Mocheta maro fir tuns pentru restaurant, hotel, Chambord 49 este imprimata cu clasicele motive "pindot" este ideala pentru utilizarea in spatii cu trafic mediu si intens. Textura sa placuta asigura un confort sporit iar proprietatile sale ignifuge o recomanda pentru camerele de hotel, pensiuni si restaurante. Este cu siguranta alegerea potrivita, pentru o durata lunga de folosire si confort.

More details

78,96 lei per MP

78,96 lei TVA inclus.

Rating: 1.4/5 (12 votes)

Colectie CHAMBROD
Culoare MARO
Grosime 7 mm
Clasa Trafic 32
Greutate 1650 gr/mp
Tip Fir Poliamida 100%
Rezitenta Chimica foarte buna
Clasa ignifugare Cfl-s1
Numar de noduri 307000 noduri/m2
Rezistenta la alunecare Buna
Rezistenta la bacterii si microbi buna
Latime Rola 4 ml
Garantie 5 ANI
RECOMANDARE Restaurante, sali evenimente, hoteluri, pensiuni
Disponibilitate La comanda

Mocheta maro fir tuns restaurant, camere de hotel pensiuni Chambord 49 AB Balta ITC

Culoarea maro si modelul "pindot" al mochetei fir tuns ignifugate Chambord 49 este elementul care va atrage atentia in, restaurantul, camera de hotel sau pensiunea dumneavoastra. Mocheta maro ignifugata cu fir tuns de trafic Chambord 49 AB se potriveste in cadrul unui design modern cat si al unuia clasic si rafinat, datorita modelului simplu si elegant. Culoarea maro a acestei mochete poate realiza un contrast interesant cu un mobilier de culoare deschisa si creeaza un o atmosfera placuta si un loc relaxant.

Mocheta cu fir tuns va aduce un plus de culoare si de dinamism si acasa in camera de zi, dar este la fel de potrivita pentru dormitoare, camerele copiilor sau holuri. Suprafata de suport este un aspect important pentru durata de viata a mochete, contribuind in mare masura la aderenta, izolare si disiparea de incarcare electrostatica.

Path: > > > Mocheta Maro Fir Tuns Restaurant Chambord 49 AB Balta ITC

Contact
Contact
Contact

Produse Speciale

Produse vizualizate

30 PRODUSE ASEMANATOARE

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei