Linoleum covor PVC medical alb omogen Optima Tarkett 862

Montaj profesional

Transport rapid si sigur

Cel mai mic pret garantat

Linoleum covor PVC medical alb omogen Optima Tarkett 862

Optima 862 White

TARKETT

Linoleum covor PVC OPTIMA rezistent la foc - ignifug bej deschis, imitatie piatra naturala omogen de la Tarkett are o rezistenta chimica si microbiana. Este un model de linoleum pvc pentru scoli, crese, spitale cabinete medicale, bucatarii restaurante, institutii publice si  spatii cu trafic intens.

caracteristici linoleum pvc rezistent la foc tarkett

Se livreaza la comanda in cantitate de minim 20 MP!

More details

74,96 lei per MP

74,96 lei TVA inclus.

Tip Produs Omogen
Colectie IQ OPTIMA
Culoare BEJ
Grosime 2.00 mm
Clasa Trafic 43
Greutate 2800 g/m2
Rezitenta Chimica foarte buna
Clasa ignifugare Bsfl-s1
Rezistenta la alunecare Buna
Rezistenta la bacterii si microbi Antibacterian
Stabilitate dimensionala Foarte Buna (Ranforsat cu Poliuretan in masa)
Latime Rola 2m
Garantie 10 ANI
RECOMANDARE spitale clinici scoli gradinite sali fitness crese bucatariicentre comerciale institutii spatii cu trafic mare
Disponibilitate In Stoc sau La comanda cu livrare in maxim 21 zile

Linoleum covor PVC medical alb omogen Optima Tarkett 862

Linoleum Covor pvc din colecția IQ Optima de la Tarkett oferă o durabilitate ridicată, precum și o rezistență superioară la uzură, la pete și la abraziune. Nu este nevoie de lustruire sau de ceruire, o simplă curățare uscată este suficientă pentru a restabili aspectul original al suprafeței. IQ Optima Tarkett este foarte rezistent la umiditate si nu absoarbe umezeala.

Covoarele PVC sunt alegerea perfecta pentru unitatile medicale unde se folosesc produsele chimice cu precadere in sectiile de terapie intensiva si in blocurile chirugicale. Aceste pardoseli au standarde tehnice foarte ridicate, oferind un plus de confort.

Datorită caracteristicilor sale impecabile,Linoleum - Covorul PVC poate rezista la un trafic intens, fiind optim pentru, instituțiile medicale și de învățământ, spatii de productie, sapatii de depozitare, spatii comerciale, laboratoare, baruri sau showroom-uri.

Linoleum Covor pvc din colecția IQ Optima de la Tarkett are certificate de securitate la incendiu (Bfl- S1) și siguranță de mediu. Disponibilă într-o paletă de 64 de culori, într-o gamă extinsă de modele și accesorii, iQ Optima este o pardoseală care va satisface fiecare gust.

Tarkett este un furnizor mondial de soluții inovatoare pentru pardoseli care îndeplinesc cerințele de proiectare și funcționale pe diverse segmente de piață: asistență medicală, îngrijire pentru persoane în vârstă, educație, amenajare magazine, ospitalitate, birouri, spatii de productie sau depozitare, spatii rezidentiale sau facilități sportive. Cu o gama largă de produse, inclusiv podele de vinil omogene și eterogene, linoleum, gresie și covoare, parchet și podele sportive, Tarkett furnizează la clienți din peste 100 de țări din întreaga lume. Tarkett se angajează să aibă un impact pozitiv asupra oamenilor și al mediului, creind spații de locuit prietenoase pentru oameni în întreaga lume care combină bunăstarea, sănătatea, performanța și designul.

Vă rugăm să respectați întotdeauna instrucțiunile de instalare și îngrijire din instrucțiunile de instalare ale producătorului!

Valoarea utilizării pardoselii este determinată nu numai de proprietățile materialului, ci și de calitatea stratului suport (sapei/OSB)

Ce trebuie luat în considerare înainte de a monta covorul pvc?

Verificați materialul pentru identitatea culorii și lotului și pentru erori înainte de a-l monta. Notificările privind defectele sau înlocuirea materialelor sunt posibile numai pentru mărfurile neutilizate.

Abaterile comerciale sau minore, inevitabile din punct de vedere tehnic în ceea ce privește calitatea, culoarea, lățimea, greutatea, grosimea, echipamentul sau designul, care însă se încadrează în toleranțe specificate, nu justifică o reclamație.

NOTA:Toleranțe dimensionale de 1-5% pot apărea și sunt complet normale. Reducerile speciale sunt excluse de la schimb / retur.În plus, dacă aceeași acoperire este ordonată în diferite lățimi de rulou, trebuie menționat faptul că pot exista abateri de culoare din cauza diferitelor modele.

Linoleum - Covor pvc antibacterian Omogen Alb / Gri Optima 862 Tarkett 

Tipul de pardoseala : Vinil Omogen

Clasa de Trafic : Trafic Intens Comercial 34 / Industrial 43

Grosime: 2.0mm

Greutate /m2 : 2800g

Incalzire in pardoseala: Potrivit ; Max:27 *C

Amortizor fonic: +4dB

Rezistenta: Chimica Antiderapant R9

Se livreaza la comanda prealabila in cantitate de minim 20 MP!

Path: > > > Linoleum covor PVC medical alb omogen Optima Tarkett 862

Fisa tehnica Optima

FISA TEHNICA LINOLEUM OMOGEN OPTIMA TARKETT, LINOLEUM ANTIDERAPANT, LINOLEUM OMOGEN, LINOLEUM CLINICA MEDICALA, LINOLEUM ANTIBACTERIAN, LINOLEUM TRAFIC INTENS, LINOLEUM TERMOSUDURA, LINOLEUM MEDICAL, LINOLEUM REZISTENT, LINOLEUM PROFESIONAL, LINOLEUM HOME EXPERT MAGAZIN

Download (297.79k)

Contact
Contact
Contact

SHOWROOM
Calea Mosilor 51

        Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
             Sambata: 10.00 - 14.00
Duminica: inchis

Produse Speciale

Produse vizualizate

30 PRODUSE ASEMANATOARE

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei