Linoleum - Covor PVC Portocaliu Cabinet Medical PRISMA Stella 4 TARKETT PROMO

Montaj profesional

Transport rapid si sigur

Cel mai mic pret garantat

Linoleum - Covor PVC Portocaliu Cabinet Medical PRISMA Stella 4 TARKETT

PRISMA Stella 4 TARKETT

TARKETT

Linoleum - Covor PVC Portocaliu Cabinet Medical PRISMA Stella 4 TARKETT antibacterian cu o mare rezistenta la trafic, usor, de montat si intretinut. Prisma Stella 4 este un pvc eterogen de culoare orange cu mai multe straturi de spuma PVC, intarite cu fibra de sticla. Fiecare strat al linoleumului are rol: stabilizare, elasticitate, decor. Ultimul strat, va prelua solicitarile de trafic.

caracteristici pvc antibacterian  caracteristici

More details

47,52 lei per MP

47,52 lei TVA inclus.

59,40 lei

-20%

Tip Produs Eterogen
Colectie Prisma
Culoare ORANGE
Grosime 2.00 mm
Clasa Trafic 43
Greutate 3 kg/mp
Rezitenta Chimica foarte buna
Clasa ignifugare Bfl s1
Rezistenta la alunecare Buna
Rezistenta la bacterii si microbi Antibacterian
Stabilitate dimensionala Foarte Buna (Ranforsat cu Poliuretan in masa)
Latime Rola 2m
Garantie 20 ANI
RECOMANDARE Spitale, scoli, birouri, magazine, depozite
Disponibilitate Functie de stoc

Linoleum - Covor PVC Portocaliu Cabinet Medical PRISMA Stella 4 TARKETT este un material uni, disponibil in culori pastelate, avand un discret "sclipici" pentru efect antimurdarire. Covorul orange-portocaliu din PVC Tarkett  are stratul de uzura 0,6 mm si clasa de trafic 34 - 43, este sanitizat pentru uz spitalicesc, sau spatii cu trafic mare si se livreaza la role intregi de 2 ml latime.  Covorul PVC portocaliu Prisma Stella 4 de la Tarkett este recomandat in special pentru spatiile care necesita un nivel crescut de igiena.

Covorul PVC eterogen si antibacterian de culoare portocalie PRISMA Stella 4 Tarkett este este fabricat din mai multe straturi de - strat suport, strat de stabilizare din tesatura fibra de sticla, strat design iar la partea superioara pedonabila - stratul de uzura. Acesta este din PVC pur, transparent, dur ce confera rezistenta la trafic a covorului. Pentru trafic comercial grosimea stratului de uzura este de peste 0.60mm grosime si este prevazut cu tratamente de ranforsare cu poliuretan PUR pentru curatare usoara.

Montarea covorului PVC portocaliu antibacterian, Prisma Stella 4 Tarkett rezistent la trafic intens,  se recomanda a fi realizata de echipe de montaj profesioniste intrucat este o solutie complexa. Este bine de stiut ca la cerere va putem oferi contra-cost si montajul pentru covorul PVC.

ASIGURAM MONTAJ LINOLEUM - COVOR PVC, CU ECHIPE SPECIALIZATE

Nota: comanda minima 30mp

Path: > > Linoleum - Covor PVC Portocaliu Cabinet Medical PRISMA Stella 4 TARKETT

Fisa Tehnica Tarkett Prisma

FISA TEHNICA, LINOLEUM TRAFIC INTENS, PRET LINOLEUM, LINOLEUM MEDICAL, LINOLEUM ANTIDERAPANT, LINOLEUM IEFTIN, IMPORTATOR LINOLEUM, LINOLEUM IGNIFUG, LINOLEUM SCOLI, LINOLEUM GRADINITE, LINOLEUM SPITALE, HOME EXPERT

Download (147.27k)

Contact
Contact
Contact

SHOWROOM
Calea Mosilor 51

        Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
        CU PROGRAMARE      PREALABILA
        Sambata /Duminica: inchis

Produse Speciale

Produse vizualizate

30 PRODUSE ASEMANATOARE

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei