Recent Posts

Categorii

Cum curatam mocheta de trafic intens

Cum curatam mocheta de trafic intens

Cum curatam mocheta de trafic intens: 

Mochetele sunt cele mai folosite tipuri de pardoseli calde pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, cladiri de birouri, etc, deci este foarte important sa stii cum cureti mocheta. Mochetele sunt foarte rezistente, iar cele mai multe dintre ele sunt tratate electrostatic,antibacterian si ignifug, concepute pentru a fi folosite mult timp, inclusiv in zone cu trafic intens – hoteluri, restaurante, sali de evenimente, sali de conferinta, sali de cinema si de teatru, , camere de zi. Riscurile ca acestea sa se murdareasca, sa se pateze exista, asa ca trebuie sa stii cum cureti mocheta intr-un mod cat mai practic.

Cum curatam mocheta: In primul rand actioneaza imediat ce apare o pata indiferent de tipul ei. In cazul petelor produse de lichide primul pas este sa folosesti servete puternic absorbante care sa traga cat mai mult din lichid.

Foloseste servete de hartie si taponeaza zona in mai multe randuri, mereu cu un servet nou. Taponeaza locul, nu freca, si apasa cu multa putere pe locul patat.

Al doilea pas este sa torni pe pata apa minerala acidulata, dupa care sa o absorbi cu servete de hartie.

Petele grase se curata cu gel de dus sau detergent de vase. Prepara o solutie concentrata de apa gazoasa cu detergent, toarna pe pata si apoi urmeaza indicatiile de mai sus. Repeta operatiunea pana cand locul se curata.

Urmele de praf se curata cu aspiratorul dar fara sa atingi direct suprafata pentru a nu imprastia mizeria. Noroiul se curata dupa ce acesta s-a uscat, cu aspiratorul si apoi cu apa gazoasa.

Daca vrei sa cureti mocheta tine cont ca otetul alimentar alb este un excelent detergent natural. Foloseste o solutie preparata dintr-o parte otet, si doua parti apa.

Daca vrei sa cureti mocheta de urme rezistente sau vechi amesteca o lingura de amoniac pudra cu o ceasca mica de apa gazoasa. Solutia se aplica pe zona patata, se lasa sa actioneze dupa care se sterge prin tamponare. Pe mochetele din fire sintetice, si doar pe acestea, se poate folosi si clor diluat: o parte clor – trei parti apa.

Petele de grasime si ceara se curata foarte bine cu … fierul de calcat. Pune pe zona cu pata mai multe straturi de servete absorbante apoi calca-le cu fierul incins la maximum. Pata se “transfera” pe hartie.

Cum cureti mocheta ca un profesionist: daca vrei sa cureti toata mocheta incepe prin a indeparta toate petele rezistente si vechi. Aspira de mai multe ori mocheta dupa care freaca mocheta cu o solutie concentrata de apa si detergent de vase sau sampon.

Adauga in solutie otet sau suc de lamaie. Formula ideala: o parte detergent, doua parti apa si sucul de la o lamaie sau o parte otet.

Foloseste un burete inmuiat in solutia de curatat, dar bine stors si freaca mocheta cu miscari circulare. Curata imediat spuma formata cu servete curate. Ventileaza bine camera si lasa geamurile deschise cel putin 12 ore dupa aceasta operatiune. Aspira din nou, la final pentru a trage toate particulele care au fost aduse la suprafata prin curatare.

Home Expert Magazin. importator si distribuitor de mocheta profesionala, recomanda la astfel de interventii pe suprafete mari si pe zone cu trafic intens, sa se apeleze la o societate de profil, pentru a marii eficienta si ridica gradul calitatii spalarii mochetei.

34Comentarii

  • Avatar
   mymro
   nov 21, 2022

   MyMRO is a specialized and leading brand for supplying construction and agriculture machinery parts for customers worldwide, along with the belief of standing on large variety, fast delivery, OEM quality, and the lowest price. At MyMRO, we always have what you need, always at low prices. We are proud of our delivery, specialist service, quality, and pricing that always meets and exceeds our customers' expectations. In addition to air filters m131802, you can also buy other models or other parts of Excavators, Forklift, Aerial Work Platforms AWP on our website.

   • Avatar
    ian 6, 2023

POLSAT BOX

Serwis telewizji cyfrowej oferuje ustawienie oraz montaż anten satelitarnych na terenie Warszawy oraz województwa mazowieckiego. Najnowsze dekodery cyfrowe oferują możliwość odbioru sygnału telewizyjnego z anteny lub szybkiego łącza internetowego. Jednak odbiór satelitarny daje taką samą jakość obrazu bez względu na ilość odbiorców np. transmisji sportowej. Polsat oraz Canal+ zapewnia obsługę abonentów przez dział techniczny lub lokalnego instalatora telewizji cyfrowej.

 • Avatar
  aug 25, 2023

  < Prestashop 1.6 content MODULE -->
 • Lasa un comentariu

  *
  **Nu va fi publicat
  *URL-ul site-ului cu  http://
  *
LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei