Termeni si Conditii Utilizare 

 • Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.homeexpert-magazin.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din aceasta pagina.
 • Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului www.homeexpert-magazin.ro.
 • Site-ul www.homeexpert-magazin.ro este detinut si operat de societatea S.C. ING DESIGN CONSTRUCT S.R.L, cu sediul in STR. FOISORULUI NR. 2 sector 3 BUCURESTI, inscrisa in Registrul Comertului Bucuresti, cu numarul J40/1121/2004 CIF RO16092078 . Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
 • Administratorul site-ului www.homeexpert-magazin.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

 • Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
 • Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

 • Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.homeexpert-magazin.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 
 • Administratorul www.homeexpert-magazin.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile provin de la furnizorii si producatorii produselor, au caracter informativ si pot avea uneori diferente de nuata sau culoare fata de produsul real.

Frauda

 • In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.homeexpert-magazin.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.
 • Prin folosirea site-ului www.homeexpert-magazin.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.homeexpert-magazin.ro. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea produselor sau seviciilor

 • Administratorul ING DESIGN CONSTRUCT SRL isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.homeexpert-magazin.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a modifica temporar sau permanent, partial sau in totalitate produsele si serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
 • Afisarea pretului 0,00 RON la anumite produse reprezinta faptul ca acel produs nu mai exista pe stocul magazinului online; pentru orice informatie legate de pret, disponibilitate, termene de livrare va rugam sa ne contactati telefonic, prin e-mail, sau prin formularul din pagina contact.

Pretul

 • Preturile afisate pe site contin Taxa pe valoare adaugata ( TVA ) de 19%.
 • Preturile inregistrate pe factura care insoteste produsul, este pretul furnizat de www.homeexpert-magazin.ro si confirmat clientului in momentul livrarii produselor. Preturile sunt exprimate in RON, iar in lipsa unei mentiuni, preturile pot fi modificate oricand. Oferta si promotiile de pe site sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

Procedura de retur

 • Clientul va completa "Fisa de reclamatie", pe care o poate descarca mai jos.
 • Alaturi de completarea fisei de reclamatie, clientul va furniza fara echivoc minim 3 poze relevante (in care sa se observe defectele) cu respectivul produs defect sau neconform (dupa caz)
 • Fisa de reclamatie completata, impreuna cu pozele, copie dupa factura si bonul (daca e cazul) in baza carora clientul a facut plata, vor constitui un dosar de reclamatie.
 • Dupa primirea fisei de reclamatii insotita de celelalte documente, personal autorizat din partea ING DESIGN CONSTRUCT SRL se va deplasa la domiciliul clientului sau locul livrarii dupa caz, pentru constatarea celor sesizate si pentru luarea unei decizii de inlocuire a produselor sau acceptarea returului si restituirea platii.
 • In cazul returului, clientul va trimite produsele repuse in cutii, intr-o stare foarte apropiata de cea in care au fost livrate! Se vor accepta ca retur, numai dupa ce se vor verifica de catre un reprezentant al ING DESIGN CONSTRUCT SRL! Nu se accepta decat produse nedeteriorate, fara pete  sau alte semne neconforme cu produsul, ex.: urme de vopsea, substante care pot ataca culoarea etc! Produsele care nu respecta conditiile de retur nu se vor accepta pentru retur si se vor scadea ca valoare din suma care trebuie restituita clientului, conform cu pretul lor de vanzare.
 • Concluzia dosarului de reclamatie va fi comunicata cumparatorului in scris (posta electronica sau posta clasica / curier) in maxim 48 ore de la finalizarea constatarii si analizarea dosarului de reclamatie.
 • In cazul in care in urma concluziilor dosarului de reclamatie, se accepta rambursarea sumelor catre client, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la prima data la care a fost primita Fisa de reclamatie, impreuna cu 3 poze relevante.

Descarca Formular Reclamatii


LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei