Recent Posts

Categorii

Lista produselor producatorului MODULYSS

Bine ați venit la Modulyss, destinația principală pentru mochete modulară durabilă și elegantă, perfectă pentru spații cu trafic intens. Cu o experiență îndelungată în industrie și o reputație solidă pentru calitate și inovație, suntem lideri în furnizarea de soluții de pardoseli care îmbină durabilitatea cu designul contemporan.

Mocheta modulară de la Modulyss este proiectată special pentru a face față traficului intens din spații comerciale, industriale și publice. Fie că este vorba despre birouri, magazine, hoteluri, școli sau spații de agrement, mocheta noastră modulară rezistă cu brio la uzură și păstrează un aspect impecabil timp îndelungat. 1. Mochetă modulară durabilă

 2. Mochetă modulară pentru trafic intens

 3. Soluții de pardoseli modulare

 4. Design contemporan al mochetelor modulare

 5. Durabilitate și rezistență la uzură

 6. Versatilitate în designul pardoselilor

 7. Montaj ușor și rapid al mochetelor modulare

 8. Soluții personalizate pentru spații comerciale

 9. Rezistență la pete și murdărie

 10. Inovație în industria mochetelor modulare


Mocheta modulară de la Modulyss este proiectată special pentru a face față traficului intens din spații comerciale, industriale și publice. Fie că este vorba despre birouri, magazine, hoteluri, școli sau spații de agrement, mocheta noastră modulară rezistă cu brio la uzură și păstrează un aspect impecabil timp îndelungat.


Zonele de montaj ale mochetei modulare includ:
 1. Birouri și spații comerciale: Mocheta modulară Modulyss este ideală pentru birouri și spații comerciale datorită durabilității și versatilității sale. Poate fi utilizată în zone de recepție, săli de conferințe, holuri și spații de lucru deschise.
 2. Retail și showroom-uri: Pentru magazine și showroom-uri, mocheta modulară oferă un aspect elegant și profesionist, în timp ce rezistența sa la trafic intens și pete o face o alegere practică și durabilă.
 3. Instituții de învățământ: În școli, universități și alte instituții de învățământ, mocheta modulară Modulyss oferă o soluție de pardoseală confortabilă, sigură și ușor de întreținut pentru sălile de clasă, holuri și biblioteci.
 4. Industrie hotelieră și spații de agrement: Pentru hoteluri, restaurante, săli de conferințe și alte spații de agrement, mocheta modulară oferă o varietate de opțiuni de design și culori, permițând personalizarea spațiului în funcție de stilul și estetica dorită.Mai mult
LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei