Catalog produse

PARCHET

Parchet 

Parchet Laminat - Parchet DubluStratificat - Parchet TripluStratificat - Parchet Masiv

In amenajarea unei case, finisajul pardoselilor reprezintă unul dintre aspectele cele mai importante, asa ca noi cei de la Home Expert-Mgazin, venim in sprijinul dumneavoastra cu o gama variata de PARCHET. Există o varietate mare de finisaje din care ...

Parchet 

Parchet Laminat - Parchet DubluStratificat - Parchet TripluStratificat - Parchet Masiv

In amenajarea unei case, finisajul pardoselilor reprezintă unul dintre aspectele cele mai importante, asa ca noi cei de la Home Expert-Mgazin, venim in sprijinul dumneavoastra cu o gama variata de PARCHET. Există o varietate mare de finisaje din care poți alege, în funcție de destinația încăperii: gresie, piatră naturală, linoleum, rășini epoxidice, lemn, vinil, marmură și altele. Unele dintre cele mai populare alegeri pentru interior rămân însă parchetul din lemn masiv și parchetul stratificat, din considerente estetice, dar și al confortului pe care îl oferă lemnul. Chiar dacă ne limităm doar la aceste două tipuri, alegerea nu este deloc ușoară.

Mai mult

PARCHET Există 72 produse.

Subcategorii

 • PARCHET TRIPLUSTRATIFICAT

  Parchet triplustratificat

  Parchet triplustratificat - compus din trei straturi de lemn, strat de uzura din esenta nobila plus doua straturi suport din rasinos. Parchetul triplustratificat are urmatoarele avantaje: rezistenta sporita la schimbarile de temperatura, reducerea riscului de umflare, eleganta ambientala, durabilitatea.Parcehtul triplustratificat pentru living, sali de sport, sali evenimente,hoteluiri,incalzirein pardoseala, sali balet si dans, birouri, case, etc.

  Parchetul triplustratificat are o stabilitate dimensionala superioara parchetului dublu stratificat, data de cel de-al treilea strat, numit si strat de contrabalans.

  Pentru o locuinta moderna si care sa iti asigure confort, alegerea parchetului potrivit, inseamna calitate, care sa reziste in timp si sa spuna povestea lui peste generatii.    

  Parchetul stratificat sau triplustratificat cum i se mai spune imbina avantajele si calitatile parchetului din lemn masiv cu cele ale uneipardoseli moderne, usor de montat si de intretinut. Parchetul triplustratificat este o structura din trei straturi de lemn: strat superior, de contact si de uzura, este un parchet realizat din lemn nobil, cu grosimea intre 2,5 si 4 mm. Stratul din mijloc, asigura rezistenta mecanica si este compus din remn de rasinoase, cu o grosime de 7-8 mm. Stratul de baza are o grosime de 4 mm si este de asemenea compus din lemn precum piin, molid mesteacan. Aceasta structura stratificata ii da parchetului stratificat o rezitenta mare produsului. La o grosime de doar 14 mm acesta este la fel de durabil ca parchetul din lemn masiv.
  Cateva avantaje ale parchetului stratificat:
  • are stabilitate dimensionala superioara parchetului masiv, datorita celui de-al treilea strat, cunoscut ca si strat de contrabalans chiar daca are un indice de transfer termic putin mai mic decat cel dublustratificat asta nu ar fi o problema deoarece 70% din ceea ce au vandut pana acum din categoria triplustratificat a fost pentru incalziri in pardoseala.
  • orice tip de parchet stratificat (dublu, triplu, multistrat) se preteaza pe incalzirea in pardoseala in anumite conditii.
  • parchetul triplustratificat are de obicei sistem de imbinare dublu click, comparativ cu cel dublustratificat care se bazeaza pe sistemul clasic nut-feder.
  • avand in vedere ca lemnul este pana la urma un material viu care se compacta si se contracta mereu pot aparea rosturi inestetice intre lamele, la clasicul sistem de nut-feder, insa acest lucru nu e posibil la sistemul click.
  Parchetul stratificat este, fara indoiala, cea mai buna alegere pentru o intretinere usoara. Curatarea regulata a parchetului stratificat va contribui la rezistenta acestuia in timp si ii va oferi un aspect frumos. Se recomanda pentru curatarea parchetului stratificat o carpa/mop umed. Orice scurgere de apa pe parchetul stratificat poate provoca deformari permanente sau daune.
  Parchetul triplustratificat este format din panouri finisate si lacuite, prin incleierea cu adezivi speciali si presarea la cald. In compozitia sa exista trei straturi de lemn: superior - fag, stejar, paltin, cires, frasin, pin; mijlociu si inferior - alcatuite din aceeasi categorie de lemn nefinisat sau lamele rasinoase, eventual din brad. In functie de gusturile personale, poti opta pentru un parchet triplustratificat din lemn de esenta tare (esente exotice, stejar, fag, salcam) sau esenta moale (plop, artar, mesteacan). Parchetul triplustratificat este foarte rezistent la zgarieturi si raze ultraviolete. Pentru a-i asigura rezistenta la uzura dar si aspectul aparte, parchetul triplustratificat este supus mai multor tipuri de tratamente. Umiditatea parchetului triplustratificat este de 6% pentru stratul superior si de 8% pentru straturile mijlociu si inferior. Este usor de montat, imbinarea panourilor facandu-se cu nut si feder pe toate laturile, se intretine usor si poate fi lacuit, la nevoie. Atentie mare la montajul parchetului triplustratificat, pentru ca placile se pot curba. Totodata, la montaj, se pot infiltra pe sub placi, la imbinari, paraziti si vapori de apa, ceea ce va duce la compromiterea intreagii pardoseli.

  LIVRARE IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei

 • PARCHET DUBLUSTRATIFICAT

  Parchet dublustratificat pentru incalzirea in pardoseala.

  La Home Expert Magazin gasesti parchet dublu stratificat pentru incalzirea in pardoseala, la cele mai bune oferte de pret. Mii de promotii pe site la parchet stratificat. Alege modele din gama de parchet dublu stratificat la cel mai ieftin pret

 • PARCHET LAMINAT

  Parchet laminat

  Parchet laminat trafic intens ieftin si de trafic mediu. Parchet laminat rezistent la zgarieturi de 8mm /11mm / 12mm. 

  Parchet laminat de calitate de la cei mai importanti producatori europeni - Kaindl, Egger, Kronopol, Kronotex, Krono Original. Oferim transport si montaj.

  Parchetul laminat este, avalternativa ieftina pentru parchetul din lemn, care totusi aduce acel confort pe care doar elementele naturale, in cazul acesta  aspectului lemnului,  le aduc. Este varianta in care tu te simti confortabil in spatiul tau, fara sa investesti prea mult. Confortul tau este adus de aspectul de lemn, de nuantele calde, pe care le alegi in functie de personalitatea ta, de modul in care echipa reuseste sa imbine parchetul pentru un aspect care sa creeze atmosfera relaxanta si unitara.

 • PARCHET MASIV

  Parchet masiv

  Modele si esente parchet lemn masiv: Stejar, Frasin, Fag, Nuc, Salcam.  Parchet masiv lemn exotic: Merbau Ipe/Lapacho, Teak, Bambus, Maslin, Merbau, Palisandru, Wenge, Jatoba

  Parchetul masiv se poate utiliza pentru:  locuinte,  birouri,  spatii comerciale, restaurante, baruri, scoli, gradinite, etc.

  Cel mai des utilizat este parchetul din stejar. Dar pe langa acesta, se mai face si parchet din frasin, paltin, fag, nuc, salcam, mesteacan, platan, ulm, cer, cires si altele.

  Magazinul nostru este solutia optima pentru decorul interiorului casei dumneavoastra, deoarece la noi gasiti o gama extrem de diversificata de parchet, iar tipul de parchet masiv este una dintre cele mai bune alegeri pe care o puteti face pentru ca locuinta dumneavoastra sa capete aspectul la care ati visat.

  Parchet masiv - este mai mult decat o pardoseala, parchetul masiv inseamna valoare, stil si eleganta. Confera caldura si personalitate oricarei incaperi.

  Parchetul masiv este produs intr-o gama variata de culori, din lemn masiv finisat si nefinisat.

  Duritatea si durabilitatea, caracteristicile de baza ale lemnului masiv, se imbina perfect cu aspectul practic si estetic.        

  Parchetul din lemn masiv poate fi ales dintr-o gama variata de stil, culoare, esenta.

 • ACCESORII
LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei