LINOLEUM - COVOR PVC - CABINETE MEDICALE

LINOLEUM - COVOR PVC - CABINETE MEDICALE

Covorul pvc sau Linoleum pvc Tarkett de trafic intens medical, profesional sunt durabilitatea, aspectul uniform si usurinta cu care se intretin. LINOLEUM PVC de trafic intens pentru spitale, cabinete medicale, gradinite, scoli. Modelele de Linoleum Covor PVC trafic intens profesional comercializate de HOMEEXPERT-MAGAZIN.RO sunt pardoseli calde, ...

Covorul pvc sau Linoleum pvc Tarkett de trafic intens medical, profesional sunt durabilitatea, aspectul uniform si usurinta cu care se intretin. LINOLEUM PVC de trafic intens pentru spitale, cabinete medicale, gradinite, scoli. Modelele de Linoleum Covor PVC trafic intens profesional comercializate de HOMEEXPERT-MAGAZIN.RO sunt pardoseli calde, moderne, cu o calitate superioara pardoselilor clasice.

LINOLEUM PVC de trafic intens antibacterian profesional este fonoabsorbant si prin  imbinarea cu cordonul de termosudura devine foarte usor de curatat si nu exista riscul depunerii de mucegai si bacterii. Este antiderapant, rezistent la abraziune, antibacterian si antistatic. Modelele de covor Pvc comercializate de HomeExpert-Magazin.ro sunt disponibile intr-o varietate foarte mare, cu o estetică deosebită și o varietate largă de culori, acest material este renumit pentru rezistența sporită la trecerea timpului fiind ușor de întreținut și dezinfectat. Este rezistent la agenți chimici, este tratat antibacterian și antifungic, are proprietăți antimicrobiene și antistatice, este antiderapant și bun izolator termic și fonic.

Având în vedere regimul special de utilizare în spațiile de sănătate publică, alimentară sau orice spațiu care deservește publicul larg și unde este obligatoriu să existe și să se respecte o serie de reguli stricte în materie de igienă, în ceea ce privește tipul de pardoseală, se recomandă pentru amenajarea unor astfel de spații, covoarele PVC sau linoleumul PVC, deoarece sunt ușor de curățat și dezinfectat. În acest sens, covorul PVC se montează cu respectarea normelor de igienă impuse de către Direcția De Sănătate Publică (DSP), cu ridicare pe perete (scafă) pentru a elimina unghiurile drepte, unde mizeria și microbii sunt mai greu de îndepărtat. Pentru a nu exista rosturi la îmbinarea linoleumu-lui PVC, acesta se termosudează pentru o rezistență mai mare în timp.   

Din punct de vedere structural, linoleumul PVC îl regăsim într-o multitudine de variante, în funcție de destinație și caracteristicile spațiului unde urmează să fie instalat: covor PVC omogen, eterogen, conductiv/disipativ, antiderapant, toate fiind flexibile și de o calitate foarte bună. Covoarele PVC conductive au o rezistență excelentă la produsele chimice folosite în unitățile medicale și sunt folosite cu precădere în secțiile de terapie intensiva și în blocurile chirugicale. Aceste pardoseli au standarde tehnice foarte ridicate, oferind un plus de comfort și anduranță la trafic.   

Spre deosebire de montajul unei pardoseli clasice, covorul PVC necesită o instalare corect efectuată de către un personal calificat pentru a beneficia din plin de avantajele și durata sporită al acestui tip de material profesional. Iar dacă te-am convins de utilitatea montării unei soluții de homeexpert-magazin.ro te asteptăm să ne vizitezi pe https://homeexpert-magazin.ro/86-linoleum-covor-pvc unde iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a alege modelul potrivit proiectului tău.

 LINOLEUM TARKETT TRAFIC INTENS - COVOR PVC TARKETT -  LINOLEUM MEDICAL - LINOLEUM ANTIBACTERIAN - COVOR PVC PROFESIONAL - LINOLEUM PROFESIONAL - LINOLEUM CABINET MEDICAL - LINOLEUM SPITAL - LINOLEUM IEFTIN - LINOLEUM CABINET STOMATOLOGIC - LINOLEUM IGNIFUG - COVOR PVC ANTIDERAPANT - COVOR PVC TRAFIC INTENS 

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei.

Mai mult

LINOLEUM - COVOR PVC - CABINETE MEDICALE 

Există 95 produse.
LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei