Linoleum - Covor pvc maro de trafic intens, antibacterian, antibacterian, New Stella ST4 TARKETT PROMO

Montaj profesional

Transport rapid si sigur

Cel mai mic pret garantat

Linoleum - Covor pvc maro de trafic intens, antibacterian, antibacterian, New Stella ST4 TARKETT

NEW STELLA ST 4 TARKETT

TARKETT

Linoleum - Covor Pvc maro Tarkett de trafic intens antistatica si antibacteriana ST4 este un tip de covor disponibil in culori pastelate, efect antimurdarire. Pardoseala PVC Tarkett maro Prisma are stratul de uzura 0,70mm si clasa de trafic 34-43, este antibacteriana pentru uz spitalicesc, sau spatii cu trafic mare si se livreaza la role intregi de 2 ml latime

 Caracteristici PVC Prisma Tarchet  

  

More details

** Campanie promotionala in limita stocului disponibil **

47,52 lei per MP

47,52 lei TVA inclus.

59,40 lei

-20%

Tip Produs Eterogen
Colectie New Stella ST
Culoare MARO
Grosime 2.00 mm
Clasa Trafic 43
Greutate 2.22 kg/mp
Rezitenta Chimica foarte buna
Clasa ignifugare Bfl s1
Rezistenta la alunecare R 10
Rezistenta la bacterii si microbi Antibacterian
Stabilitate dimensionala Foarte Buna (Ranforsat cu Poliuretan in masa)
Latime Rola 2m
Garantie 20 ANI
RECOMANDARE spitale, scoli, birouri, magazine, depozite
Disponibilitate Functie de stoc

Linoleum - Covor pvc maro de trafic intens, antibacterian, antibacterian, New Stella ST4 TARKETT

Pardoseala sau Linoleum Pvc maro de trafic intens Prisma Stella 4 este un material uni de trafic, disponibil in culori pastelate, avand un discret "sclipici" pentru efect antimurdarire. Pardoseala PVC Tarkett  are stratul de uzura 0,6 mm si clasa de trafic 34 - 43, este sanitizat pentru uz spitalicesc, sau spatii cu trafic mare si se livreaza la role intregi de 2 ml latime.  Covorul PVC- pardoseala Prisma NEW Stella ST 4 Tarkett este recomandat in special pentru spatiile care necesita un nivel crescut de igiena.

Pardoseala PVC eterogena si antibacterian PRISMA NEW Stella ST 4 Tarkett, este este fabricata din mai multe straturi de - strat suport, strat de stabilizare din tesatura fibra de sticla, strat design iar la partea superioara pedonabila - stratul de uzura. Aceasta este din PVC pur, transparent, dur ce confera rezistenta la trafic. Pentru trafic comercial grosimea stratului de uzura este de peste 0.70mm grosime si este prevazut cu tratamente de ranforsare cu poliuretan PUR pentru curatare usoara.

Covorul PVC eterogen Prisma NEW Stella ST 4 Tarkett, este compus in grosime din mai multe straturi de - strat suport, strat de stabilizare din tesatura fibra de sticla, strat design iar la partea superioara pedonabila - stratul de uzura. Acesta este din PVC pur, transparent, dur ce confera rezistenta la trafic a covorului. In general pentru trafic comercial grosimea stratului de uzura este de peste 0.70mm grosime si este prevazut cu tratamente de ranforsare cu poliuretan PUR pentru curatare usoara.

Pardoseala din vinil Stella este realizată folosind noua tehnologie, cu plastifianți fără ftalați. Plastifianții de acest tip sunt certificati pentru a intra in contact cu produse alimentare și pot fi folosiți la fabricarea jucăriilor pentru sugari.                                        

La fel ca toate colecțiile Tarkett, produsele din gama Stella au un strat de protecție suplimentar, lacul ”Extreme protection”, care previne infiltrarea murdăriei în profunzimea pardoselii, iar întreținerea și curățarea sunt astfel mult mai simple. De aceea, pardoseala va arăta ca nouă mai mult timp. 

            CARACTERISTICI:
Clasificare comercială: 34 Foarte intens                     
Pardoseală pentru uz comercial
Clasificare industrială: 43 Intens                                  
Potrivită zonelor cu trafic intens      
Tratament pentru suprafață: X-treme                         
Tratamentul ”Extreme protection” previne infiltrarea murdariei in profunzimea materialului
Grosime totala: 2mm
Ușor de instalat, de întreținut și de curățat
Grosimea stratului de uzură: 0,70 mm                  
Fără ftalați

Montajul linoleumului - covorului pvc necesita un suport neted (sapa autonivelanta) stabil, curat, care nu se va descuama in strat superficial, rezistent la incarcarile si traficul ulterior, cu umiditate relativ UR de max 85% in masa si temperatura ambient/suport de min 180C. Unde e pericol de migrare umiditate din zona inferioara a suportului se va incorpora bariera vapori. Consumurile sunt normate, orientative si nu include pierderi tehnologice. Pentru detalii complete de montaj si intretinere cereti fisa tehnica a produselor. Conditiile de aplicare pot varia functie de particularitatile sistemului/produselor folosite si realitatile frontului
de lucru.     

Montarea pardoselei PVC maro, Prisma Stella 4 de la Tarkett antibacteriana si rezistenta la trafic intens,  se recomanda a fi realizata de echipe de montaj profesioniste intrucat este o solutie complexa. Este bine de stiut ca la cerere va putem oferi contra-cost si montajul pentru pardoseala PVC.

ASIGURAM MONTAJ LINOLEUM - COVOR PVC, CU ECHIPE SPECIALIZATE

Nota comerciala: Pentru achizitionarea acestui produs, comanda se realizeaza in cantitate minima de 30 mp si multiplu de 2mp.

Path: > > Linoleum - Covor pvc maro de trafic intens, antibacterian, antibacterian, New Stella ST4 TARKETT

Fisa Tehnica Tarkett Prisma

FISA TEHNICA, LINOLEUM TRAFIC INTENS, PRET LINOLEUM, LINOLEUM MEDICAL, LINOLEUM ANTIDERAPANT, LINOLEUM IEFTIN, IMPORTATOR LINOLEUM, LINOLEUM IGNIFUG, LINOLEUM SCOLI, LINOLEUM GRADINITE, LINOLEUM SPITALE, HOME EXPERT

Download (147.27k)

Contact
Contact
Contact

SHOWROOM
Calea Mosilor 51

        Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
        CU PROGRAMARE      PREALABILA
        Sambata /Duminica: inchis

Produse Speciale

Produse vizualizate

30 PRODUSE ASEMANATOARE

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei