Recent Posts

Categorii

Lista produselor producatorului TARKETT

LINOLEUM & COVOR PVC TARKETT, LIDER MONDIAL PE PIATA PARDOSELILOR PROFESIONALE

Cand spunem linoleum natural si covor pvc, spunem TARKETT! Cu o gama variata de modele: linoleum de trafic intens, linoleum medical, sanitar, antiderapant, ignifugat, cabinete medicale, linoleum pentru spitale, unitati de invatamant, scene teatre, cinematografe, cabinete veterinare, linoleum sportiv, linoleum acustic, omogen si eterogen, pret linoelum, linoleum ieftin.

Linoleum  & Covor pvc Tarkett


Linoleum Tarkett cunoscut și sub numele de Covor PVC Tarkett, este un tip de pardoseală ce constă din cinci straturi, iar acest lucru il face foarte rezistent si practic pentru: cabinete medicale, cabinete stomatologice, cabinete veterinare, spitale, scoli, gradinite, spatii comerciale, institutii publice. Stratul inferior al linoleumului Trakett este compact și asigură o putere adiţională produsului. De asemenea, linoleumul dispune de o spumă de suport ce asigură izolaţia acustică şi termică, un strat compact care nu permite schimbarea dimensiunii și aspectului podelei de vinil, stratul de spumă superior ce conferă elasticitate adiţională şi un strat transparent, de protecţie, ce asigură protecţia mărită împotriva uzurii şi creşte rezistenţa pardoselii cu până la 7 ori.Combinaţiile de culori şi de modele, diversele dimensiuni şi forme ale plăcilor de LVT, aspectul de piatră, lemn, lucios, mat fac din linoleum, o pardoseală care poate să satisfacă gusturile şi stilurile tuturor.


Tarkett, liderul în industria soluțiilor pentru pardoseli, inclusiv linoleum și covor PVC. Vă invităm să descoperiți o gamă diversificată de produse de înaltă calitate, concepute pentru a satisface nevoile variate ale clienților noștri.


Tarkett Linoleum: Linoleumul Tarkett reprezintă o opțiune ideală pentru cei care caută o soluție de pardoseală durabilă, ecologică și ușor de întreținut. Aceste pardoseli sunt fabricate din materiale naturale, precum uleiuri de in, rasini, pigmenți și pânză de iută, oferind astfel un mediu de viață mai sănătos și mai sustenabil.


Cu o gamă variată de modele, culori și texturi, linoleumul Tarkett se potrivește perfect pentru orice stil de design interior. Indiferent dacă căutați un aspect clasic, modern sau eclectic, veți găsi cu siguranță o opțiune care să se potrivească gusturilor și preferințelor dumneavoastră.


Covor PVC Tarkett: Covorul PVC Tarkett este o alegere excelentă pentru spațiile comerciale și rezidențiale, oferind confort, durabilitate și rezistență la trafic intens. Disponibil într-o varietate de modele și culori, covorul PVC Tarkett adaugă un plus de eleganță și stil oricărui interior.


Cu proprietăți de izolare fonică și termică superioare, precum și rezistență la pete și uzură, covorul PVC Tarkett este o soluție practică și funcțională pentru orice mediu. Fiind ușor de curățat și întreținut, acesta este alegerea ideală pentru zonele cu trafic intens, cum ar fi birourile, magazinele sau holurile.


Indiferent de preferințele dumneavoastră și de necesitățile spațiului dumneavoastră, Tarkett vă oferă soluții de pardoseli de încredere, create pentru a transforma orice mediu într-un loc confortabil, estetic și funcțional.


Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră de produse Tarkett și pentru a începe transformarea spațiului dumneavoastră într-un mediu extraordinar!Nenumaratele avantaje fac  Linoleum - Covor PVC sa fie potrivită pentru montarea în orice încăpere din spatiile comerciale sau locuinţa dumneavoastră. Linoleumul sau covorul pvc, pot fi : omogene, eterogene, sportive sau naturale.


Linoleum - Covor pvc - Eterogen: Prisma NEW Stella, Smart, Spark, Force, Standard Plus, Evolution


Pardoselile de linoleum sunt disponibile într-o gamă largă de culori şi modele, sunt usor de montat si de intretinut. O pardoseala din linoleum sau covor pvc este extrem de confortabilă pentru mers şi conferă o senzaţie de căldură picioarelor. Sunt extrem de rezistente si foarte economice 

Mai mult
LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei