Recent Posts

Categorii

Lista produselor producatorului Balta ITC

Mocheta Balta ITC

Producatorul belgian Balta ITC de: mocheta hoteliera, mocheta restaurant, mocheta hotel, mocheta sali evenimente, mocheta ballroom, moheta de trafic intens, mocheta saloane, mocheta cu model, mocheta cu fir scurt, mocheta pentru birouri, mocheta poliamida, mocheta fir buclat, mocheta crini imperiali, mocheta salon evenimente, mocheta rezidentiala, mocheta pufoasa, mocheta rezistenta, mocheta dale, modulara.

Home Expert Magazin importa si comercializeazaprin magazinul online de pardoseli profesionale o vasta gama de mocheta in diferite modele si culori. 

Periodic, asa cum am obisnuit toti clientii nostrii, facem campanii de discount semnificative.

Mocheta BALTA ITC


Mocheta este solutia de acoperire in totalitate a pardoselii dintr-o incapere cu material textil. Mochetele pot fi realizate din fibre sintetice, precum poliamida, poliester, polipropilena in combinatie cu materiale naturale, cum ar fi lana sau bumbac.


Mocheta a înlocuit în timp pardoselile clasice datorită avantajelor incontestabile, precum: retenţia prafului, izolarea termică și izolarea fonică. Prin aceste avantaje mocheta conduce la crearea unui confort mai mare şi a unei atmosfere primitoare, indiferent dacă este amplasată în casă, birourihoteluri, sali evenimente, sali conferinta sau spaţii comerciale.


Ca si in cazul parchetului laminat, exista mai multe clase de trafic, in functie de rezistenta materialului. Mocheta este o optiune buna pentru amenajarea dormitoarelor, a camerei de zi si a altor incaperi in care ne dorim o mai buna izolare termica si fonica. Nu este insa recomandata in zone umede.


Home Expert Magazin recomanda cu incredere mocheta de trafic intens, pentru hoteluri, restaurante, sali evenimente, birouri, receptii, sali cinematograf, sali teatru din poliamida


Firele din PA au început să fie extrudate in profile pentagonale şi octogonale, care au eliminat practic vizibilitatea petelor si strălucirea artificiala data de fibra sintetica. Rezistenţa la pete a fost îmbunătăţită prin imbracarea firului intr-o pelicula de Teflon, apoi, oamenii de stiinta si-au indreptat atentia asupra rezistentei la trafic modificandu- i structura moleculara, facand-o mai densa. Acest lucru nu numai ca a imbunatatit rezistenta, dar a facut si firele mai fine, dand senzatia de moale la fel ca si lana.

Mai mult
LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei