Mocheta Rosie Moderna cu Model de Trafic Franscati 10 Balta ITC

Montaj profesional

Transport rapid si sigur

Cel mai mic pret garantat

Mocheta Birouri Moderna Rosie cu Model Frascati 10 AB Balta ITC

Frascati 10

Balta ITC

Mocheta rosie pentru birouri de trafic intens cu fir tuns, Frascati 10 este imprimata cu clasicele motive "pindot" este ideala pentru utilizarea in spatii cu trafic mediu si intens. Textura sa placuta asigura un confort sporit iar proprietatile sale ignifuge o recomanda pentru camerele de hotel, pensiuni si restaurante. O alegere potrivita, pentru o durata lunga de folosire.

More details

76,20 lei per MP

76,20 lei TVA inclus.

Colectie FRASCATI
Culoare ROSU
Grosime 5 mm
Clasa Trafic 33
Greutate 1650 gr/mp
Tip Fir Poliamida 100%
Rezitenta Chimica foarte buna
Clasa ignifugare Cfl-s1
Numar de noduri 307000 noduri/m2
Rezistenta la alunecare Buna
Rezistenta la bacterii si microbi buna
Latime Rola 4 ml
Garantie 5 ANI
RECOMANDARE Birouri, restaurante, sali evenimente, hoteluri, pensiuni
Disponibilitate La comanda

Mocheta rosie moderna ignifugata cu fir tuns pentru birouri, restaurant, camere de hotel, pensiuni Frascati 10 AB Balta ITC

Culoarea rosie si modelul "pindot" al mochetei fir tuns ignifugate Frascati 10 este elementul care va atrage atentia in, biroul, restaurantul, camera de hotel sau pensiunea dumneavoastra. Mocheta rosie moderna ignifugata cu fir tuns de trafic Frascati 10 AB se potriveste in cadrul unui design modern si rafinat, datorita modelului simplu si elegant. Culoarea rosie a acestei mochete moderne poate realiza un contrast interesant cu un mobilier de culoare neagra sau alba si creeaza un o atmosfera placuta si un loc relaxant.

Mocheta cu fir tuns va aduce un plus de culoare si de dinamism si acasa in camera de zi, dar este la fel de potrivita pentru dormitoare, camerele copiilor sau holuri. Suprafata de suport este un aspect important pentru durata de viata a mochete, contribuind in mare masura la aderenta, izolare si disiparea de incarcare electrostatica.

Path: > > > Mocheta Birouri Moderna Rosie cu Model Frascati 10 AB Balta ITC

Contact
Contact
Contact

SHOWROOM
Calea Mosilor 51

        Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
        CU PROGRAMARE      PREALABILA
        Sambata /Duminica: inchis

Produse Speciale

Produse vizualizate

30 PRODUSE ASEMANATOARE

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei