Deck Gri Deschis din Compozit Relazzo Ciottolo Plin 140 mm PROMO

Montaj profesional

Transport rapid si sigur

Cel mai mic pret garantat

Deck Gri Deschis din Compozit Relazzo Ciottolo Plin 140 mm

Ciottolo 603 085

REHAU

Deck Gri Deschis din Compozit Relazzo Ciottolo Plin 140 mm pentru Exterior si ambiente umede, deck-ul reusind sa se muleze usor in orice tip de amenajare din caminul dumneavoastra. Este un deck ce reuseste sa formeze o pardoseala placuta la atingere, rezistenta la diferentele mari de temperatura si cu rezistenta crescuta la apa, fiind usor de curatat.

More details

LIPSA STOC

94,64 lei per ML

94,64 lei TVA inclus.

126,18 lei

-25%

Tip Produs WPC
Colectie Relazzo
Culoare GRI
Grosime 3 cm
Rezistenta la alunecare Buna
Garantie 10 ANI
RECOMANDARE Terase Piscine Pontoane
Disponibilitate In Stoc sau La comanda cu livrare in maxim 14 zile

Deck Gri Deschis din Compozit

Denumire: Profil deck WPC RELAZZO edge Ciottolo

Dimensiune (l x h x w):4000/5000/6000 x 30 x 140 mm

Culoare: Gri Deschis

Colectie: Ciottolo

Deck Gri Deschis din Compozit Lemn si Plastic pentru Exterior si ambiente umede, deck-ul reusind sa se muleze usor in orice tip de amenajare din caminul dumneavoastra. Este un deck ce reuseste sa formeze o pardoseala placuta la atingere, rezistenta la diferentele mari de temperatura si cu rezistenta crescuta la apa, fiind usor de curatat avand nevoie doar de un jet de apa sub presiune pentru a fi intretinut. Este o pardoseala de exterior ce are un pret avantajos si costuri minime de intretinere. Pardoselile exterioare din compozit, realizate dintr-un amestec de plastic si lemn, au devenit foarte populare in ultimul deceniu. Rezultatul este un decking dens, dur si rezistent la insecte, fungi, clor, apa sarata, fiind potrivit si pe marginea piscinelor sau in mediul marin. Este rezistent la alunecare si cu grad redus de oxidare.

Path: > > Deck Gri Deschis din Compozit Relazzo Ciottolo Plin 140 mm

Contact
Contact
Contact

SHOWROOM
Calea Mosilor 51

        Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
        CU PROGRAMARE      PREALABILA
        Sambata /Duminica: inchis

Produse Speciale

Produse vizualizate

14 PRODUSE ASEMANATOARE

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei