Deck Maro Terasa si Piscina Relazzo Ametista 194 mm PROMO

Montaj profesional

Transport rapid si sigur

Cel mai mic pret garantat

Deck Maro Terasa si Piscina Relazzo Ametista 194 mm

Ametista 605 306

REHAU

Modelul de deck maro pentu terasa si piscina Rehau Relazzo Ametista este rezistent la alunecare si cu grad redus de oxidare. Marele avantaj al deckingului din compozit este faptul ca practic nu are nevoie de o intretinere speciala. Pardoselile exterioare din compozit, realizate dintr-un amestec de plastic si lemn, au devenit foarte populare in ultimul deceniu.

More details

LIPSA STOC

52,88 lei per ML

52,88 lei TVA inclus.

70,51 lei

-25%

Tip Produs WPC
Colectie Relazzo
Culoare MARO
Grosime 3 cm
Latime 194 mm
Rezistenta la alunecare Buna
Garantie 10 ANI
RECOMANDARE Terase, Piscine Pontoane
Disponibilitate In Stoc sau La comanda cu livrare in maxim 14 zile

Deck Maro Terasa si Piscina Rehau Relazzo Ametista 194 mm

Desnumire: Profil deck WPC RELAZZO pro Ametista

Dimensiune (l x h x w):4000/5000/6000 x 30 x 194 mm

Culoare: Maro

Colectie: Ametista

Iti faci probleme pentru ingrijirea deckingului de-a lungul timpului, dar iti doresti sa aiba aspectul si avantajele lemnului? In acest caz probabil un material sintetic ca un compozit din lemn-plastic (WPC) este cel mai potrivit pentru tine. Pardoselile exterioare din compozit, realizate dintr-un amestec de plastic si lemn deck maro terasa, au devenit foarte populare in ultimul deceniu. Rezultatul este un decking dens, dur si rezistent la insecte, fungi, clor, apa sarata, fiind potrivit si pe marginea piscinelor sau in mediul marin. Este rezistent la alunecare si cu grad redus de oxidare. Marele avantaj al deckingului din compozit este faptul ca practic nu are nevoie de o intretinere speciala.

Path: > > Deck Maro Terasa si Piscina Relazzo Ametista 194 mm

Contact
Contact
Contact

SHOWROOM
Calea Mosilor 51

        Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
        CU PROGRAMARE      PREALABILA
        Sambata /Duminica: inchis

Produse Speciale

Produse vizualizate

14 PRODUSE ASEMANATOARE

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei