Deck Plin pentru Piscina  Relazzo gri Terra Rehau 140 mm PROMO

Montaj profesional

Transport rapid si sigur

Cel mai mic pret garantat

Deck Plin pentru Piscina Relazzo gri Terra Rehau 140 mm

Terra 603 085

REHAU

Deck plin pentru piscina de culoare gri, realizat dintr-o compozitie de lemn , plastic si rumegus. Este un deck ideal pentru locurile cu multa umezeala si are o rezistenta crescuta impotriva razelor puternice ale soarelui. Culoarea sa gri reuseste sa se muleze foarte usor cu celelalte elemente decorative din mediul dumneavoastra.

More details

LIPSA STOC

94,64 lei per ML

94,64 lei TVA inclus.

126,18 lei

-25%

Tip Produs WPC
Colectie Relazzo
Culoare GRI
Grosime 3 cm
Rezistenta la alunecare Buna
Garantie 10 ANI
RECOMANDARE Terase Piscine Pontoane
Disponibilitate In Stoc sau La comanda cu livrare in maxim 14 zile

Deck WPC plin pentru Piscina Relazzo Terra

Denumire: Profil deck WPC RELAZZO edge Terra

Dimensiune (l x h x w):4000/5000/6000 x 30 x 140 mm

Culoare: Gri

Colectie: Terra

Deck plin pentru piscina de culoare gri, realizat dintr-o compozitie de lemn , plastic si rumegus. Este un deck ideal pentru locurile cu multa umezeala si are o rezistenta crescuta impotriva razelor puternice ale soarelui. De asemenea este un deck ce rezista impotriva traficului intens, reusind sa ofere o senzatie de neuitat de fiecare data cand se paseste pe acesta. Culoarea sa gri reuseste sa se muleze foarte usor cu celelalte elemente decorative din mediul dumneavoastra. Datorita numeroaselor tonuri de culoare, a doua tipuri de structura a suprafetei, trei profile si doua latimi precum si a hapticii vizibile si palpabile a lemnului, posibilitatile de configurare ale acestui tip de deck terase exterioare piscine sunt nelimitate.

Path: > > Deck Plin pentru Piscina Relazzo gri Terra Rehau 140 mm

Contact
Contact
Contact

SHOWROOM
Calea Mosilor 51

        Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
        CU PROGRAMARE      PREALABILA
        Sambata /Duminica: inchis

Produse Speciale

Produse vizualizate

14 PRODUSE ASEMANATOARE

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei