Mocheta Verde Moderna cu Model de Trafic Franscati 123Balta ITC

Montaj profesional

Transport rapid si sigur

Cel mai mic pret garantat

Mocheta Verde Moderna cu Model Frascati 23 AB Balta ITC

Frascati 23

Balta ITC

Mocheta verde moderna pentru birouri de trafic intens cu fir tuns, Frascati 23 este imprimata cu clasicele motive "pindot" este ideala pentru utilizarea in spatii cu trafic mediu si intens. Textura sa placuta asigura un confort sporit iar proprietatile sale ignifuge o recomanda pentru birouri camerele de hotel, pensiuni si restaurante. O alegere potrivita, pentru o durata lunga de folosire.

More details

76,20 lei per MP

76,20 lei TVA inclus.

Colectie FRASCATI
Culoare VERDE
Grosime 5 mm
Clasa Trafic 33
Greutate 1650 gr/mp
Tip Fir Poliamida 100%
Rezitenta Chimica foarte buna
Clasa ignifugare Cfl-s1
Numar de noduri 421.000 noduri/mp
Rezistenta la alunecare Buna
Rezistenta la bacterii si microbi buna
Latime Rola 4 ml
Garantie 5 ANI
RECOMANDARE Birouri, restaurante, sali evenimente, hoteluri, pensiuni
Disponibilitate La comanda

Mocheta verde moderna ignifugata cu fir tuns pentru birouri, restaurant, camere de hotel, pensiuni Frascati 23 AB Balta ITC

Culoarea verde si modelul "pindot" al mochetei fir tuns ignifugate Frascati 23 este elementul care va atrage atentia in, biroul, restaurantul, camera de hotel sau pensiunea dumneavoastra. Mocheta verde moderna ignifugata cu fir tuns de trafic Frascati 23 AB se potriveste in cadrul unui design modern si rafinat, datorita modelului simplu si elegant. Culoarea verde a acestei mochete moderne poate realiza un contrast interesant cu un mobilier de culoare deschisa si creeaza un o atmosfera placuta si un loc relaxant.

Mocheta cu fir tuns va aduce un plus de culoare si de dinamism si acasa in camera de zi, dar este la fel de potrivita pentru dormitoare, camerele copiilor sau holuri. Suprafata de suport este un aspect important pentru durata de viata a mochete, contribuind in mare masura la aderenta, izolare si disiparea de incarcare electrostatica.

Path: > > > Mocheta Verde Moderna cu Model Frascati 23 AB Balta ITC

Contact
Contact
Contact

SHOWROOM
Calea Mosilor 51

        Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
        CU PROGRAMARE      PREALABILA
        Sambata /Duminica: inchis

Produse Speciale

Produse vizualizate

30 PRODUSE ASEMANATOARE

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei