Recent Posts

Categorii

Mocheta de trafic intens pentru birouri

Mocheta de trafic intens pentru birouri

MOCHETA DE TRAFIC INTENS PENTRU BIROURI

Mocheta si mai ales mocheta de trafic intens tratata antistatic si antimurdarire, ignifugata, asigura un confort sporit, o intretinere facila si ieftina, precum si crearea unei atmosfere primitoare si calde atat in unitatile din industria ospitaliera ( birouri, receptii, holuri, scari, vile, pensiuni, hoteluri, restaurante, sali eveniment, cluburi si baruri), cat si in birouri sau spatii comerciale mai speciale.

Mocheta reprezinta un tip de pardoseala ideal pentru a reduce zgomotul unei incaperi, pentru a obtine un confort tactil sporit dar si pentru un aspect deosebit.

Treptat, mocheta a inlocuit pardoselile clasice datorita incontestabilelor avantaje  pe care le prezinta: retentie praf, montare facila, disponibilitate intr-o mare varietate de culori, texturi, grosimi si modele. Pretul final al mochetei montate este mult mai mic decat cel al altor solutii de pardoseli cu costuri mari de montaj (parchet si ceramica). 

Mocheta birou indeplineste multe calitati necesare unei pardoseli optime menite sa satisfaca nevoile si confortul unor grupuri mari de oameni. De aceea, observam ca multe cladiri destinate birourilor sunt amenajate folosindu-se mocheta.

Care sunt avantajele pe care le prezinta mocheta birou?


 Rezista foarte bine la trafic si are o durata de viata mare – firul sau regenerabil nu ii permite sa se degradeze usor indiferent de                   intensitatea traficului. Isi mentine uniformitatea si culoarea pentru un timp indelungat iar datorita posibilitatii de inlocuire pe bucati               (daca este mocheta in dale) ii creste semnificativ durata de viata.

Este usor de montat si de inlocuit – mocheta birou se instaleaza rapid si usor. Depinzand doar de tipul pardoselii de suport si de destinatia camerei, mocheta se poate lipi sau fixa cu banda de tip arici (Velcro) sau chiar cu banda dublu adeziva. Indiferent daca se opteaza pentru cea in dale sau in role, timpul de montaj este scurt comparativ cu alte tipuri de pardoseala. In plus, mocheta birou in role se poate monta pe trepte, in timp ce mocheta in dale permite inlocuirea dalelor uzate fara a fi necesara schimbarea mochetei in intregime.

Este confortabila – confortul tactil pe care il reda mocheta birou este greu de inlocuit de alte tipuri de pardoseala. Datorita firului sau regenerabil permite o pasire usoara. De asemenea, mentine caldura incaperii si, din acest motiv, in anotimpurile reci este foarte apreciata.

Creeaza un mediu placut si prietenos – aspectul sau uniform si posibilitatea de asortare cu mobilierul creeaza senzatia unui ambient deosebit de placut si reconfortant. Adesea ofera senzatia de luminozitate unei incaperi.

Izoleaza termic si fonic incaperile – datorita fibrei sale si in special daca se monteaza peste underlay mocheta birou constituie o bariera fonica si termica exceptionala mentinand caldura si intimitatea unei incaperi. Aceasta absoarbe zgomotul unei incaperi.

Se curata si se intretine usor – mocheta birou necesita doar aspirare regulata (saptamanal sau zilnic daca traficul este intens), iar numai in cazuri exceptionale (daca se pateaza) trebuie curatata cu solutii speciale pentru mocheta. Retine praful si murdaria, iar unele tesaturi rezista impecabil la pete si la grasimi.

Este o suprafata antiderapanta – o calitate de apreciat la pardoseala dintr-un spatiu public. Riscul accidentarilor provocate de alunecari sau cazaturi este mult mai scazut decat in cazul altor tipuri de pardoseala. Din acest motiv, aceast tip de mocheta este considerata sigura.

Are proprietati antialergice, antibacteriene si antistatice – multe persoane care sufera de alergii prefera mocheta birou intrucat aceasta retine praful, murdaria si alergenii impiedicand imprastierea lor in aer.

Este ignifugata – datorita tratamentelor de ignifugare aplicate mochetei pentru birou, aceasta impiedica extinderea si chiar aparitia incendiilor. Acest lucru este extrem de important pentru spatii cu flux mare de oameni. Din acest motiv, mocheta birou consituie o suprafata sigura.

Costuri avantajoase – luand in considerare raportul calitate-pret, mocheta birou se gaseste la preturi accesibile si potrivite pentru toate buzunarele. Daca mocheta din lana este printre cele mai costisitoare tipuri de mocheta, exista solutii mai avantajoase precum mocheta din amestec (lana si poliamida sau poliamida si polipropilena) care mentin o parte dintre cele mai importante calitati ale mochetei la preturi mult mai scazute.

Se poate personaliza – in functie de preferinte, mocheta birou poate fi personalizata imbinand culorile si modelele preferate sau creand un stil unic care sa reflecte personalitatea.

Mocheta pentru birou de trafic intens, rezistenta la scaune si la fluxul de persoane, se gaseste intr-o multime de culori si modele, si, in functie de preferinte, aceasta se poate personaliza oferind un aer distinct spatiilor de birouri. Este o alegere avantajoasa si confortabila pentru amenajrea spatiilor de birouri, motiv pentru care o vom regasi in multe institutii publice sau private.

Polipropilena (denumire comercială meraklon, vestolan etc.) se obţine din gazul de propilenă, produs derivat la rândul său din gaze naturale ori petrol. Prin polimerizare, monomerii gazoşi de propilenă devin polimeri lichizi de polipropilenă care, după solidificare, sunt transformaţi în granule. Acestea din urmă,
după retopire, sunt filtrate şi pompate printr-o serie de orificii fine, astfel obţinându-se filamentele ce stau la baza fibrelor de polipropilenă. Fibrele de polipropilenă prezintă o rezistenţă la abraziune apropiată de cea a poliamidei, dar neajunsul lor constă în predispoziţia spre murdărire. De aceea, se folosesc îndeobşte la mochetele tip «needle felt», ca material de închidere a mochetelor ţesute, dar şi ca strat suport al acestora. Utilizarea fibrelor sintetice în industria pardoselilor textile Pentru a putea fi utilizate în industria pardoselilor textile, fibrele sintetice trebuie să îndeplinească o serie de cerinţe specifice. Astfel, acestea urmează să prezinte un anumit luciu al texturii, să nu se încarce electrostatic şi să fie refractare la murdărire (sau cel puţin, dacă această condiţie nu se poate îndeplini, să nu permită observarea facilă a murdăriei pe suprafaţa lor). Din perspectiva tipului de secţiune al fibrelor, putem observa că suprafaţa mochetei realizate cu fire rotunde e mai predispusă la observarea murdăriei comparative cu variantele ţesute cu fibre cu secţiune rectangulară. Totuşi, rezultatele optime în această privinţă se obţin utilizând fibre cu secţiune trilobală. Acest fapt se datorează efectului de răsfrângere a luminii exercitat de secţiunile trilobale şi rectangulare ale fibrelor. Referitor la aspectul final al suprafeţei, să notăm că prin adăugarea de compuşi de mătuire la materialul fluid, înaintea tragerii acestuia în filamente, se pot obţine diferite grade de luciu, de la mătăsos la o suprafaţă mată asemănătoare bumbacului. Evitarea încărcării electrostatice a firelor textile se realizează fie prin tratarea acestora în fabrică cu sulfid de cupru, fie prin adăugarea unor fibre metalice în textura materialului. Pe cale chimică, materialele sintetice pot fi îmbunătăţite suplimentar, fiindu-le conferit un caracter antimicrobian, antibacterian şi antifungic, dar şi un comportament refractar la murdărire. În industria pardoselilor se folosesc mai cu seamă filamentele sintetice texturate, această procedură influenţând forma şi calităţile optotehnice ale mochetei.

5Comentarii

  • Avatar
   mymro
   nov 22, 2022

   MyMRO is a specialized and leading brand for supplying construction and agriculture machinery parts for customers worldwide, along with the belief of standing on large variety, fast delivery, OEM quality, and the lowest price. At MyMRO, always have what you need, always at low prices. We are proud of our delivery, specialist service, quality, and pricing that always meets and exceeds our customers' expectations. In addition to hgm forklift parts, you can also buy other models or other parts of Excavators, Forklift, Aerial Work Platforms AWP on our website.

   • Avatar
    iul 21, 2023

    < Prestashop 1.6 content MODULE -->

POLSAT BOX

Serwis telewizji cyfrowej oferuje ustawienie oraz montaż anten satelitarnych na terenie Warszawy oraz województwa mazowieckiego. Najnowsze dekodery cyfrowe oferują możliwość odbioru sygnału telewizyjnego z anteny lub szybkiego łącza internetowego. Jednak odbiór satelitarny daje taką samą jakość obrazu bez względu na ilość odbiorców np. transmisji sportowej. Polsat oraz Canal+ zapewnia obsługę abonentów przez dział techniczny lub lokalnego instalatora telewizji cyfrowej.

 • Lasa un comentariu

  *
  **Nu va fi publicat
  *URL-ul site-ului cu  http://
  *
LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei