Linoleum - Covor PVC maro deschis de trafic intens antibacterian  New Stella ST3 TARKETT PROMO

Montaj profesional

Transport rapid si sigur

Cel mai mic pret garantat

Linoleum - Covor PVC maro deschis de trafic intens antibacterian New Stella ST3 TARKETT

NEW STELLA ST3 TARKETT

TARKETT

Linoleum - Covor PVC maro deschis de trafic intens antibacterian New Stella ST3 TARKETT cu o mare rezistenta la trafic, usor, de montat si intretinut. Prisma Stella 4 este un pvc eterogen de culoare orange cu mai multe straturi de spuma, intarite cu fibra de sticla. Fiecare strat al linoleumului are rol: stabilizare, elasticitate, decor. Ultimul strat, va prelua solicitarile de trafic.

 Caracteristici PVC Prisma Tarchet  

  

More details

** Campanie promotionala in limita stocului disponibil **

47,52 lei per MP

47,52 lei TVA inclus.

59,40 lei

-20%

Tip Produs Eterogen
Colectie New Stella ST
Culoare ORANGE
Grosime 2.00 mm
Clasa Trafic 43
Greutate 3 kg/mp
Rezitenta Chimica foarte buna
Clasa ignifugare Bfl s1
Rezistenta la alunecare Buna
Rezistenta la bacterii si microbi Antibacterian
Stabilitate dimensionala Foarte Buna (Ranforsat cu Poliuretan in masa)
Latime Rola 2m
Garantie 20 ANI
RECOMANDARE Spitale, scoli, birouri, magazine, depozite
Disponibilitate Functie de stoc

Linoleum - Covor PVC maro deschis de trafic intens antibacterian  New Stella ST3 TARKETT

 Covor PVC de trafic intens antibacterian  New Stella ST3 TARKETT este un material uni, disponibil in culori pastelate, avand un discret "sclipici" pentru efect antimurdarire. Covorul orange-portocaliu din PVC Tarkett  are stratul de uzura 0,70 mm si clasa de trafic 34 - 43, este sanitizat pentru uz spitalicesc, sau spatii cu trafic mare si se livreaza la role intregi de 2 ml latime.  Covorul PVC  maro deschis New Stella ST3 de la Tarkett este recomandat in special pentru spatiile care necesita un nivel crescut de igiena.

Ideal pentru spatiile cu trafic foarte intens precum: spitale, scoli, hoteluri, birouri, magazine, coridoare, depozite, cabinete medicale, stomatologice, . Covorul PVC este antibacterian, fiind recomandat in special pentru spatiile care necesita un nivel crescut de igiena: spitale, gradinite, scoli.

Pardoseala din vinil Stella este realizată folosind noua tehnologie, cu plastifianți fără ftalați. Plastifianții de acest tip sunt certificati pentru a intra in contact cu produse alimentare și pot fi folosiți la fabricarea jucăriilor pentru sugari.                                        

La fel ca toate colecțiile Tarkett, produsele din gama Stella au un strat de protecție suplimentar, lacul ”Extreme protection”, care previne infiltrarea murdăriei în profunzimea pardoselii, iar întreținerea și curățarea sunt astfel mult mai simple. De aceea, pardoseala va arăta ca nouă mai mult timp. 

            CARACTERISTICI:
Clasificare comercială: 34 Foarte intens                     
Pardoseală pentru uz comercial
Clasificare industrială: 43 Intens                                  
Potrivită zonelor cu trafic intens      
Tratament pentru suprafață: X-treme                         
Tratamentul ”Extreme protection” previne infiltrarea murdariei in profunzimea materialului
Grosime totala: 2mm
Ușor de instalat, de întreținut și de curățat
Grosimea stratului de uzură: 0,70 mm                  
Fără ftalați

Covorul PVC eterogen si antibacterian de culoare maro New Stella ST 3 Tarkett este este fabricat din mai multe straturi de - strat suport, strat de stabilizare din tesatura fibra de sticla, strat design iar la partea superioara pedonabila - stratul de uzura. Acesta este din PVC pur, transparent, dur ce confera rezistenta la trafic a covorului. Pentru trafic comercial grosimea stratului de uzura este de peste 0.70mm grosime si este prevazut cu tratamente de ranforsare cu poliuretan PUR pentru curatare usoara.

Montarea covorului PVC portocaliu antibacterian, Prisma Stella ST 3 Tarkett rezistent la trafic intens,  se recomanda a fi realizata de echipe de montaj profesioniste intrucat este o solutie complexa. Este bine de stiut ca la cerere va putem oferi contra-cost si montajul pentru covorul PVC.

ASIGURAM MONTAJ LINOLEUM - COVOR PVC, CU ECHIPE SPECIALIZATE

Nota comerciala: Pentru achizitionarea acestui produs, comanda se realizeaza in cantitate minima de 30 mp si multiplu de 2mp.

Path: > > Linoleum - Covor PVC maro deschis de trafic intens antibacterian New Stella ST3 TARKETT

Fisa Tehnica Tarkett Prisma

FISA TEHNICA, LINOLEUM TRAFIC INTENS, PRET LINOLEUM, LINOLEUM MEDICAL, LINOLEUM ANTIDERAPANT, LINOLEUM IEFTIN, IMPORTATOR LINOLEUM, LINOLEUM IGNIFUG, LINOLEUM SCOLI, LINOLEUM GRADINITE, LINOLEUM SPITALE, HOME EXPERT

Download (147.27k)

Contact
Contact
Contact

SHOWROOM
Calea Mosilor 51

        Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
        CU PROGRAMARE      PREALABILA
        Sambata /Duminica: inchis

Produse Speciale

Produse vizualizate

30 PRODUSE ASEMANATOARE

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei