Parchet Triplu Stratificat Apricot Sorbet Piccolo PROMO

Montaj profesional

Transport rapid si sigur

Cel mai mic pret garantat

Parchet Triplu Stratificat Apricot Sorbet Piccolo

BC8-DBE1-OX2-POR-K14130-F

BARLINEK

Parchetul gri de stejar triplu stratificat Apricot Sorbet de la Barlinek este format din lamele late cu tesitura si este colorat in gri cenusiu. Parchet gri cu aspectul lemnului de stejar este evidentiat prin periere, iar bizotul (tesitura) subliniază si accentueaza autenticitatea parchetului.
 

More details

This product is no longer in stock

0,00 lei TVA inclus.

-12%

Colectie TASTE OF LIFE
Culoare GRI
Dimensiuni 1100 x 130 x 14
Grosime 14 MM
Format Lamela 1 STRIP
Tip Suprafata Uleiat cu ulei OXI, periat, bizotat pe margini
Greutate pachet 15 kg
Suprafata per pachet 0,99 mp
Clasa FAMILY
Garantie 25 ANI
RECOMANDARE Incalzire in pardoseala
Disponibilitate Functie de stoc

Parchet Gri de stejar triplu stratificat Apricot Sorbet


Parchetul gri de stejar triplu stratificat Apricot Sorbet de la Barlinek este format din lamele late cu tesitura si este colorat in gri cenusiu. Aspectul lemnului de stejar este evidentiat prin periere, iar bizotul (tesitura) subliniază si accentueaza autenticitatea parchetului. Acest model de parchet triplu stratificat se poate monta pe  incalzirea in pardoseala si poate fi lipit sau montat flotant, datorita sistemului Barclick.

Parchet gri triplu stratificat compus din trei straturi de lemn şi şapte straturi de lac protector rezistent la UV. Stratul superior este construit din esenţă nobilă de stejar iar stratul de mijloc şi stratul inferior din lemn de pin canadian, obţinând astfel un produs stabil care in timp nu se deformeaza.  Parchetul gri triplu stratificat Apricot Sorbet Picolo de la barlinek, va crea stil şi atmosfera în locuinta dumneavoastra; suprafata este perfect finisata nu presupune interventii dupa montare.

Se recomanda a fi montat in livinguri sau interioare moderne.

Path: > > > Parchet Triplu Stratificat Apricot Sorbet Piccolo

Contact
Contact
Contact

SHOWROOM
Calea Mosilor 51

        Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
        CU PROGRAMARE      PREALABILA
        Sambata /Duminica: inchis

Produse Speciale

Produse vizualizate

19 PRODUSE ASEMANATOARE

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei