Parchet Triplu Stratificat Frasin Jeju Molti PROMO

Montaj profesional

Transport rapid si sigur

Cel mai mic pret garantat

Parchet Triplu Stratificat Frasin Jeju Molti

BG1-JES3-LIN-XXX-D14207-S

BARLINEK

Parchetul tripustratificat trafic intens frasin Jeju Molti de la Barlinek are un colorit uniform, aduce armonie caminului dumneavoastra. Acest model de parchet triplustratificat de trafic intens din frasin nu prezinta noduri sau decolorari si este finisat cu un lac foarte rezistent la la trafic mare.
 

More details

This product is no longer in stock

0,00 lei TVA inclus.

-12%

Colectie LIFE LINE
Culoare BEJ
Dimensiuni 2200 x 207 x 14
Grosime 14 MM
Format Lamela 3 STRIP
Tip Suprafata Finisat cu lac investitii de trafic intens in 7 straturi
Greutate pachet 25 kg
Suprafata per pachet 3,18 mp
Clasa SELECT
Garantie 20 ANI
RECOMANDARE Incalzire in pardoseala
Disponibilitate Functie de stoc

Parchet Frasin rezistent la trafic Intens Jeju Molti


Parchetul triplu stratificat trefic intens Frasin Jeju Molti de la Barlinek este delicat si subtil la exterior dar ascunde in interior duritatea si puterea fibrei de frasin. Suprafata parchetului triplustratificat trafic intens din frasin Jeju Molti de la Barlinek, este protejat cu lac cu rezistenta ridicata la abraziune, facandu-l o solutie care va dura ani de zile. UNDE SE FOLOSESTE: O podea recomandata pentru camere de intens utilizate, cum ar fi holuri sau bucatarii. Culoarea deschisa a lemnului face parchetul ideal atat pentru interioare mici cat si pentru cele larg deschise.

Path: > > > Parchet Triplu Stratificat Frasin Jeju Molti

Contact
Contact
Contact

SHOWROOM
Calea Mosilor 51

        Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
        CU PROGRAMARE      PREALABILA
        Sambata /Duminica: inchis

Produse Speciale

Produse vizualizate

19 PRODUSE ASEMANATOARE

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei