Parchet Triplu Stratificat Stejar Toffee Grande PROMO

Montaj profesional

Transport rapid si sigur

Cel mai mic pret garantat

Parchet Triplu Stratificat Stejar Toffee Grande

BG1-DBE1-OX2-PWZ-D14180-U

BARLINEK

Acest model de parchet stratificat este o podea uleiată cu nuanţă de maro deschis. Textura lemnului este subliniată datorită procedeului de periere. Parchet cu muchii clar tesite (tesitura)
 

More details

This product is no longer in stock

0,00 lei TVA inclus.

-12%

Colectie TASTE OF LIFE
Culoare MARO
Dimensiuni 2200 x 180 x 14
Grosime 14 MM
Format Lamela 1 STRIP
Tip Suprafata Uleiata, periata si bizotata
Greutate pachet 25 kg
Suprafata per pachet 2,77 mp
Clasa FAMILY
Garantie 25 ANI
RECOMANDARE Incalzire in pardoseala
Disponibilitate Functie de stoc

Parchet Triplu Stratificat Stejar Toffee Grande


Parchetul triplustratificat Stejar Tofee Grande de la Barlinek este un model de parchet finisat cu ulei, cald la atingere pentru ca este un material natural, pur. Un interior cu acest model de parchet arata luxos si elegant. Un parchet din placi late, tip dusumea, bizotate pe margini, perfect pentru interioare spatioase. Modelul privind acest tip de parchet triplu stratificat din stejar se va alege in asa fel incat sa fie  in concordanta cu modelul mobilei. Se vor completa una pe alta daca culoarea parchetului triplu stratificat va avea  aceeasi nuanta sau va avea o nuanta inchisa  sau mai deschisa decat mobila.

Path: > > > Parchet Triplu Stratificat Stejar Toffee Grande

Contact
Contact
Contact

SHOWROOM
Calea Mosilor 51

        Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
        CU PROGRAMARE      PREALABILA
        Sambata /Duminica: inchis

Produse Speciale

Produse vizualizate

19 PRODUSE ASEMANATOARE

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei