Mocheta dale de trafic intens pentru birouri sali de conferinte, protocol  Alpha 592 Modulyss PROMO

Montaj profesional

Transport rapid si sigur

Cel mai mic pret garantat

Mocheta dale de trafic intens pentru birouri sali de conferinte, protocol Alpha 592 Modulyss

Alpha 592 Modulyss

MODULYSS

Mocheta dale de trafic intens pentru birouri sali de conferinte, protocol  Alpha 592 Modulyss  cu dimensiuni de 50x50, rezistenta la trafic, cu fir de buclat. Mocheta dale Alpha este ideala pentru birouri si sali de conferinta, deoarece intruneste cele mai dificile cerinte pentru in privinta rezistentei la trafic clasa 33 si la uzura provocata de scaunele de birou. 

          

More details

99,39 lei per MP

99,39 lei TVA inclus.

Tip Produs Mocheta fir buclat trafic intens dale
Colectie ALPHA MODULYSS
Culoare GRI
Dimensiuni 50 x 50 cm
Grosime 5.8mm
Inaltime 5.8mm
Tip Suprafata Buclata
Clasa Trafic 33
Suprafata per pachet 5mp
Greutate 4300g/mp
Tip Fir Poliamida 100%
Rezitenta Chimica foarte buna
Clasa ignifugare Bsfl-s1
Numar de noduri 170.000/m2
Rezistenta la alunecare Buna
Garantie 10 ANI
Disponibilitate Functie de stoc

Mocheta dale de trafic intens pentru birouri sali de conferinte, protocol  Alpha 592 Modulyss

Mocheta dale trafic intens pentru birouri  Alpha 823 Modulyss

Mocheta dale sau mocheta modulara este fabricata in forme in general patrate, desi se pot comanda si rectangulare (dale dreptunghi). Producatorii belgieni de la Modulyss, cu care lucram livreaza aceasta mocheta in cutii foarte usor de transportat. Mocheta dale are specific suportul de bitum pe fiecare placa, rigid dar usor de decupat la montaj. Exista producatori care folosesc si suport de PVC termocalandrat sau chiar cauciuc sintetic la producerea dalelor de mocheta. Cele mai populare dale de mocheta se livreaza la dimensiunile 50 X 50 cm, in cutii de cate 20 buc (5mp / cutie) cantarind intre 20 si 25 kg fiecare cutie.Diferenta o face insa suportul care, prelungind durata de viata in exploatare a mochetei, ii confera in acelasi timp acesteia avantajul manevrabilitatii si al inlocuirii usoare in cazul uzurii pe portiuni. Dalele de mocheta nu sunt lipite permanent ci sunt fixate pe sapa autonivelanta sau pe alta suprafata (pardoseala tehnica, gresie,mozaic,dusumea de lemn, etc), fie cu banda dublu adeziva, fie cu un adeziv de tip “arici”, care le face interschimbabile fara efort. Scoaterea modulelor de exemplu pentru depanarea cablajelor de sub pardoselile tehnice sau pentru alte operatiuni frecvente poate constitui o buna justificare in caietul de sarcini pentru prevederea folosirii unor dale de mocheta superior calitative, care sa se aseze bine doar prin greutatea proprie, fara a mai fi nevoie de lipire. Mocheta Alpha este o mocheta cu fir de tip bucla, rezistenta la trafic intens si vine disponibila in 14 culori. Culorile vii si designul unitar, fac posibile punerea in opera a oricaror amenajari ce implica doua sau mai multe culori de mocheta dale Alpha.

Caracteristici tehnice:

- dimensiuni: 50x50 cm

- culoare: albastru

- tip fir: poliamida 100%

- grosime totala: 5.8mm

- clasa trafic: 33 

- greutata: 4.3kg/mp

- inaltimea firului: 2.6 mm

- greutatea firului: 500gr/mp

 

Produsul se vinde la cutie de 5mp/cutie.

Mocheta dale PA – cu fir din poliamida, pentru trafic intens si trafic greu, asa numita mocheta contract

Culorile vii si designul unitar, fac posibile punerea in opera a oricaror amenajari ce implica doua sau mai multe culori de mocheta dale Alpha. Rezistenta la foc clasa Bfl-s1 si stratul suport de bitumen cu 10% continut reciclat, sunt doar doua dintre caracteristicile excelente ale acestei mochete dale.

ASIGURAM MONTAJ PROFESIONAL CU ECHIPE SPECIALIZATE

Path: > > Mocheta dale de trafic intens pentru birouri sali de conferinte, protocol Alpha 592 Modulyss

Fisa tehnica ALPHA Modulyss

FISA TEHNICA , MOCHETA DALE BIROURI, MOCHETA TRAFIC INTENS BIROURI, PRET MOCHETA PENTRU BIROURI, MOCHETA COLORATA BIROURI, OFERTA PRET MOCHETA, MOCHETA REZISTENTA, HOME EXPERT

Download (382.74k)

Contact
Contact
Contact

SHOWROOM
Calea Mosilor 51

        Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
        CU PROGRAMARE      PREALABILA
        Sambata /Duminica: inchis

Produse Speciale

Produse vizualizate

30 PRODUSE ASEMANATOARE

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei