Linoleum - Covor PVC TARKETT de trafic intens antibacterian  CLOUD CL 08 albastru PROMO

Montaj profesional

Transport rapid si sigur

Cel mai mic pret garantat

Online only

Linoleum - Covor PVC TARKETT de trafic intens antibacterian CLOUD CL 08 albastru

CLOUD CL 08 TARKETT

TARKETT

Linoleum - Covor PVC TARKETT de trafic intens antibacterian  CLOUD CL 08 albastru, este o colecție de pardoseli din covor PVC eterogen, potrivite pentru aplicații comerciale rezistent la trafic intens.Cloud are o rezistență excelentă la abraziune și zgârieturi și este ușor de întreținut. Soluția perfectă pentru utilizarea în spații precum: scoli, cabinete medicale

Caracteristici PVC Prisma Tarchet  

  

  

More details

** Campanie promotionala in limita stocului disponibil **

48,61 lei per MP

48,61 lei TVA inclus.

57,86 lei

-16%

Tip Produs Eterogen
Colectie CLOUD
Culoare ALBASTRU
Grosime 2.00 mm
Strat de uzura 0.7mm
Clasa Trafic 43
Greutate 2.22 kg/mp
Rezitenta Chimica foarte buna
Clasa ignifugare Bfl s1
Rezistenta la alunecare R 10
Rezistenta la bacterii si microbi Antibacterian
Stabilitate dimensionala Foarte Buna (Ranforsat cu Poliuretan in masa)
Latime Rola 2m
Garantie 15 ANI
RECOMANDARE cabinete medicale, spitale, scoli, birouri, magazine, depozite
Disponibilitate La comanda

Linoleum - Covor PVC TARKETT de trafic intens antibacterian  CLOUD CL 08 albastru

Tarkett Cloud este o colecție de pardoseli din covor pvc eterogen, potrivite pentru aplicații comerciale. Datorită protecției extreme a suprafeței și a stratului de uzură de 0,7 mm, Cloud are o rezistență excelentă la abraziune și zgârieturi și este ușor de întreținut. Gama de culori și tehnologia fără ftalați fac această colecție o soluția perfectă pentru utilizarea în spații precum: educație, asistență medicală, magazine și magazine, birouri și uz casnic. Garanția Tarkett de 15 ani reprezintă calitatea înaltă a covorului PVC.

Covorul pvc Tarkett Cloud este compus in grosime de 2.00mm si format din mai multe straturi : strat suport, strat de stabilizare din tesatura fibra de sticla, strat design iar la partea superioara pedonabila - stratul de uzura. Acesta este din PVC pur, transparent, dur ce confera rezistenta la trafic a covorului. Pentru trafic comercial grosimea stratului de uzura este de peste 0.70mm grosime si este prevazut cu tratamente de ranforsare cu poliuretan PUR pentru curatare usoara.

Pardoseala din vinil CLOUD CL este realizată folosind noua tehnologie, cu plastifianți fără ftalați. Plastifianții de acest tip sunt certificati pentru a intra in contact cu produse alimentare și pot fi folosiți la fabricarea jucăriilor pentru sugari.   

                                                   

                                    

La fel ca toate colecțiile Tarkett, produsele din gama CLOUD au un strat de protecție suplimentar, lacul ”Extreme protection”, care previne infiltrarea murdăriei în profunzimea pardoselii, iar întreținerea și curățarea sunt astfel mult mai simple. De aceea, pardoseala va arăta ca nouă mai mult timp. 

                                                
            CARACTERISTICI:
Clasificare comercială: 34 Foarte intens                     
Pardoseală pentru uz comercial
Clasificare industrială: 43 Intens                                  
Potrivită zonelor cu trafic intens      
Tratament pentru suprafață: X-treme                         
Tratamentul ”Extreme protection” previne infiltrarea murdariei in profunzimea materialului
Grosime totala: 2mm
Ușor de instalat, de întreținut și de curățat
Grosimea stratului de uzură: 0,70 mm                  
Fără ftalați

Montajul covorului necesita un suport neted (sapa autonivelanta) stabil, curat, care nu se va descuama in strat superficial, rezistent la incarcarile si traficul ulterior, cu umiditate relativ UR de max 85% in masa si temperatura ambient/suport de min 180C. Unde e pericol de migrare umiditate din zona inferioara a suportului se va incorpora bariera vapori. Consumurile sunt normate, orientative si nu include pierderi tehnologice. Pentru detalii complete de montaj si intretinere cereti fisa tehnica a produselor. Conditiile de aplicare pot varia functie de particularitatile sistemului/produselor folosite si realitatile frontului
de lucru.   

Montarea pardoselei PVC , CLOUD CL 08 Tarkett antibacteriana si rezistenta la trafic intens,  se recomanda a fi realizata de echipe de montaj profesioniste intrucat este o solutie complexa. Este bine de stiut ca la cerere va putem oferi contra-cost si montajul pentru pardoseala PVC.

ASIGURAM MONTAJ LINOLEUM - COVOR PVC, CU ECHIPE SPECIALIZATE

Nota comerciala: Pentru achizitionarea acestui produs, comanda se realizeaza in cantitate minima de 50 mp si multiplu de 2mp.

Path: > > Linoleum - Covor PVC TARKETT de trafic intens antibacterian CLOUD CL 08 albastru

Fisa tehnica CLOUD

Linoleum covor pvc Tarkett de trafic intens antibacterian, sanitizat, antiderapant

Download (448.45k)

Contact
Contact
Contact

SHOWROOM
Calea Mosilor 51

        Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
        CU PROGRAMARE      PREALABILA
        Sambata /Duminica: inchis

Produse Speciale

Produse vizualizate

30 PRODUSE ASEMANATOARE

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei