Linoleum PVC imitatie Parchet pentru magazine cu trafic intens  PRISMA Imperio 3

Montaj profesional

Transport rapid si sigur

Cel mai mic pret garantat

Linoleum PVC imitatie Parchet pentru magazine cu trafic intens PRISMA Imperio 3

Tarkett Imperio 3

TARKETT

Linoleumul imitatie (aspect) parchet gri de trafic intens eterogen si antibacterian PRISMA Imperio 3 TARKETT  este o pardoseala rezistent din pvc pentru interior care ofera posibilitatea de a crea decoruri unice pentru spatiul in care este folosit. Covorul PVC eterogen antibacterian TARKETT Imperio 3 de trafic intens ofera un aspect uniform pentru intreaga suprafata.

  Caracteristici PVC Prisma Tarchet 

More details

ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA HOME EXPERT MAGAZIN

0,00 lei TVA inclus.

Tip Produs Eterogen
Colectie New Stella ST
Culoare GRI
Grosime 2.00 mm
Clasa Trafic 43
Greutate 3 kg/mp
Rezitenta Chimica foarte buna
Clasa ignifugare Bfl s1
Rezistenta la alunecare Buna
Rezistenta la bacterii si microbi Antibacterian
Stabilitate dimensionala Foarte Buna (Ranforsat cu Poliuretan in masa)
Latime Rola 2m
Garantie 20 ANI
RECOMANDARE spitale, scoli, birouri, magazine, depozite
Disponibilitate La comanda

Modelul de covor PVC role linoleumul imitatie (aspect) parchet de culoare gri de trafic intens eterogen si antibacterian PRISMA Imperio 3 TARKETT  este un covor rezistent la trafic intens cu un strat de uzura de 0.7mm grosime, este imbunatatit cu tratament ''TopClean'' pentru o curatare cat mai usoara . Este ideal pentru spatiile cu trafic foarte intens precum spitale, scoli, hoteluri, birouri, magazine, coridoare, depozite, dormitoare. Covorul PVC este antibacterian, fiind recomandat in special pentru spatiile care necesita un nivel crescut de igiena: spitale, gradinite, scoli.

Covorul PVC role imitatie (aspect) parchet gri de trafic intens eterogen si antibacterian PRISMA Imperio 3 TARKETT este compus in grosime din mai multe straturi de - strat suport, strat de stabilizare din tesatura fibra de sticla, strat design iar la partea superioara pedonabila - stratul de uzura. Acesta este din PVC pur, transparent, dur ce confera rezistenta la trafic a covorului. Pentru trafic comercial grosimea stratului de uzura este de peste 0.60 mm grosime si este prevazut cu tratamente de ranforsare cu poliuretan PUR pentru curatare usoara.

Montarea covorului PVC linoleumului imitatie (aspect) parchet gri in role rezistent la trafic intens, PRISMA Imperio 3 TARKETT se recomanda a fi realizata de echipe de montaj profesioniste intrucat este o solutie complexa. Este bine de stiut ca la cerere va putem oferi contra-cost si montajul pentru covorul PVC.

Path: > > Linoleum PVC imitatie Parchet pentru magazine cu trafic intens PRISMA Imperio 3

Fisa Tehnica Tarkett Prisma

FISA TEHNICA, LINOLEUM TRAFIC INTENS, PRET LINOLEUM, LINOLEUM MEDICAL, LINOLEUM ANTIDERAPANT, LINOLEUM IEFTIN, IMPORTATOR LINOLEUM, LINOLEUM IGNIFUG, LINOLEUM SCOLI, LINOLEUM GRADINITE, LINOLEUM SPITALE, HOME EXPERT

Download (147.27k)

Contact
Contact
Contact

SHOWROOM
Calea Mosilor 51

        Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
        CU PROGRAMARE      PREALABILA
        Sambata /Duminica: inchis

Produse Speciale

Produse vizualizate

30 PRODUSE ASEMANATOARE

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei