Mocheta Rezistenta la Trafic  Greu ORION NEW 54739 Sintelon

Montaj profesional

Transport rapid si sigur

Cel mai mic pret garantat

Mocheta Rezistenta la Trafic Greu ORION NEW 54739 Sintelon

ORION NEW 54739

SINTELON

Mocheta Rezistenta la Trafic Greu verde ORION NEW 54739 Sintelon este un tip de mocheta rezistenta la foc, cu efecte antistatice evidentiate. Mocheta verde profesionala rezistenta la Trafic  greu ORION NEW este recomandata pentru hoteluri, restaurante, sali de evenimente, birouri, banci, institutii publice, cladiri municipale, sali de conferinta, cinematografe, amfiteatre, muzee etc.

More details

97,22 lei per MP

97,22 lei TVA inclus.

Colectie ORION NEW
Culoare VERDE
Grosime 6,5 mm
Clasa Trafic 33
Greutate 1,840 g / m2
Tip Fir Poliamida 100%
Rezitenta Chimica foarte buna
Clasa ignifugare Cfl-s1
Latime Rola 4 ml
Garantie 5 ANI
RECOMANDARE Birouri, banci, institutii publice, cladiri municipale, sali de conferinta, cinematografe, amfiteatre, muzee etc.
Disponibilitate La comanda

Mocheta Rezistenta la Trafic  Greu ORION NEW 54739 Sintelon

Mocheta Rezistenta la Trafic  Greu ORION NEW 54739 Sintelon are o textura eleganta ce o face potrivita pentru un spatiu profesional. Culoarea verde inspira eleganta si seriozitate, iar textura fina face ca Mocheta verde Orion să fie o alegere practica pentru un spatiu comercial, dar şi pentru holul casei tale. In plus, acest model de mocheta are avantajul de a se intretine cu usurinta. Mocheta verde rezistenta la trafic de birou sau hotel ORION NEW 54739 Sintelon este recomandata si pentru, restaurante, sali de evenimente, institutii publice, cladirile municipale, sali de conferinta, cinematografe, amfiteatre, muzee etc.

Compozitie: 100% POLIAMIDA

Tip supurt: sintetic

Greutate fir: 720 g / m2

Greutatea total: 1,840 g / m2

Înaltime fir: 5 mm

Grosimea totală a 6.5 mm

Clasa de Ignifugare:Cfl-s1

Izolare fonica: >20 dB

Caracteristici Electrostatice: Antistatica

Clasa Trafic : 33

Rola latime 4 metri

Fire Safety Certificat KM2

Proprietatile mochetei destinate amenajarilor spatiilor hoteliere sau de birouri sunt numeroase. De la rezistenta la trafic intens, rezistenta la variatii climatice si umiditate, confort tactil ridicat. Mocheta pentru hotel sau birou este foarte rezistenta la trafic. Semnele de uzura apar dupa indelungi utilizari ale acesteia, astfel incat nu se pune problema inlocuirii frecvente a acesteia. O calitate extraordinara a mochetei destinate amenajarii spatiilor hoteliere sau de birouri este rezistenta la variatii mari de temperaturi si umiditate. Astfel, indiferent de anotimp, de metodele de incalzire sau de spatiile (interioare sau exterioare) amenajate mocheta pentru hotel sau birou isi va pastra proprietatile si aspectul.

 Mocheta verde rezistenta la trafic greu cu fir taiat Orion New de la Sintelon este un tip de mocheta extrem de calitativa, cu efecte antistatice evidentiate. Mocheta verde de trafic greu Orion New este o solutie ideala pentru toate tipurile de birouri, pentru banci, institutii publice, cladiri municipale, sali de conferinta, cinematografe, amfiteatre, muzee etc.

Path: > > > Mocheta Rezistenta la Trafic Greu ORION NEW 54739 Sintelon

Contact
Contact
Contact

SHOWROOM
Calea Mosilor 51

        Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
        CU PROGRAMARE      PREALABILA
        Sambata /Duminica: inchis

Produse Speciale

Produse vizualizate

30 PRODUSE ASEMANATOARE

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei