Mocheta Poliamida de Trafic Rosie ORION NEW 77639 Sintelon

Montaj profesional

Transport rapid si sigur

Cel mai mic pret garantat

Mocheta Poliamida de Trafic Rosie ORION NEW 77639 Sintelon

ORION NEW 77639

SINTELON

Mocheta Poliamida de Trafic Rosie ORION NEW 77639 Sintelon este un tip de mocheta ignifuga, cu efecte antistatice evidentiate. Mocheta rosie profesionala rezistenta la trafic greu ORION NEW este recomandata pentru hoteluri, restaurante, sali de evenimente, birouri, banci, institutii publice, cladiri municipale, sali de conferinta, cinematografe, amfiteatre, muzee etc.

More details

97,22 lei TVA inclus.

Colectie ORION NEW
Culoare ROSU
Grosime 6,5 mm
Clasa Trafic 33
Greutate 1,840 g / m2
Tip Fir Poliamida 100%
Rezitenta Chimica foarte buna
Clasa ignifugare Cfl-s1
Latime Rola 4 ml
Garantie 5 ANI
RECOMANDARE Birouri, banci, institutii publice, cladiri municipale, sali de conferinta, cinematografe, amfiteatre, muzee etc.
Disponibilitate La comanda

Mocheta Poliamida de Trafic Rosie ORION NEW 77639 Sintelon

Mocheta Poliamida de Trafic Rosie ORION NEW 77639 Sintelon are o textura eleganta ce o face potrivita pentru un spatiu profesional. Culoarea rosie inspira eleganta si caldura, iar textura fina face ca Mocheta din poliamida rosie Orion sa fie o alegere practica pentru un spatiu comercial, dar şi pentru holul casei tale. In plus, acest model de mocheta are avantajul de a se intretine cu usurinta. Mocheta rosie din poliamida rezistenta la trafic de birou sau hotel ORION NEW 54739 Sintelon este recomandata si pentru, restaurante, sali de evenimente, institutii publice, cladirile municipale, sali de conferinta, cinematografe, amfiteatre, muzee etc.

Compozitie: 100% POLIAMIDA
Tip supurt: sintetic
Greutate fir: 720 g / m2
Greutatea totala: 1,840 g / m2
Înaltime fir: 5 mm
Grosimea totală: 6,5 mm
Clasa de Ignifugare: Cfl-s1
Caracteristici Electrostatice: Antistatica
Clasa Trafic : 33
Latime rola: 4 ML

Proprietatile mochetei din poliamida destinate amenajarilor spatiilor hoteliere sau de birouri sunt numeroase. De la rezistenta la trafic intens, rezistenta la variatii climatice si umiditate, confort tactil ridicat. Mocheta pentru hotel sau birou este foarte rezistenta la trafic. Semnele de uzura apar dupa indelungi utilizari ale acesteia, astfel incat nu se pune problema inlocuirii frecvente a acesteia. O calitate extraordinara a mochetei destinate amenajarii spatiilor hoteliere sau de birouri este rezistenta la variatii mari de temperaturi si umiditate. Astfel, indiferent de anotimp, de metodele de incalzire sau de spatiile (interioare sau exterioare) amenajate mocheta pentru hotel sau birou isi va pastra proprietatile si aspectul.

 Mocheta din poliamida rezistenta la trafic greu cu fir taiat Orion New de la Sintelon este un tip de mocheta extrem de calitativa, cu efecte antistatice evidentiate.

Mocheta rosie de trafic greu Orion New este o solutie ideala pentru toate tipurile de birouri, pentru banci, institutii publice, cladiri municipale, sali de conferinta, cinematografe, amfiteatre, muzee etc.

Path: > > > Mocheta Poliamida de Trafic Rosie ORION NEW 77639 Sintelon

Contact
Contact
Contact

SHOWROOM
Calea Mosilor 51

        Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
        CU PROGRAMARE      PREALABILA
        Sambata /Duminica: inchis

Produse Speciale

Produse vizualizate

30 PRODUSE ASEMANATOARE

LIVRAM IN TOATA TARA: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, Craiova, Deva, Hunedoara, Galati, Braila, Oradea, Bacau, Targu Mures, Baia Mare, Buzau, Satu Mare, Botosani, Ramnicu Valcea, Suceava, Piatra Neamt, Focsani, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Bistrita, Slatina, Calarasi, Vaslui, Giurgiu, Alba Iulia, Sfantu Gheorghe, Turda, Medias, Slobozia, Alexandria, Petrosani, Lugoj, Medgidia, Tecuci, Miercurea Ciuc, Sighetu Marmatiei, Mangalia, Ramnicu Sarat, Campina, Campulung, Reghin, Fagaras, Curtea de Arges, Caransebes, Campia Turzii, Calafat, Urziceni, Vatra Dornei